Langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM.

Tentang Kami

Parusahaan urang

NORTECH Téknik Corporation Terbatas mangrupikeun salah sahiji pabrik klep industri sareng pamasok di Cina, kalayan langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM.
kalayan tim Penjualan di Shanghai, sareng fasilitas produksi di Tianjin sareng Wenzhou, Cina, kami nawiskeun sababaraha rupa solusi pikeun konsumén urang di dunya.
Basis produksi nutupan legana 16,000㎡ kalayan 200 pagawé sareng 30 diantarana mangrupikeun insinyur senior sareng teknisi.

factory-tj

Tianjin Greatwall Flow Valve Co., ltd,pabrik klep rengking luhur di Cina, pusat produksi klep kukupu, klep cek sareng saringan, anu parantos damel salaku pabrik OEM pikeun perusahaan klep ngarah dunya.
Dilengkepan langkung ti 100 sét pamrosésan logam & pamotongan, mesin sareng uji coba pakakas kalebet mesin CNC, NDT kimia fisio canggih, analisis spéktral, uji sipat mékanis, detéktor kalepatan ultrasonik, gags ketebalan ultrasonik, ogé ngangkat, alat-alat transportasi.

Disertifikasi sareng ISO9001, urang leres-leres nuturkeun prosés standar kadali kualitas.
CE / PED disahkeun pikeun union Éropa.
WRAS sareng ACS bijil pikeun cai nginum, anu wajib pikeun pasar di Inggris sareng Perancis.

Shanghai ES-Flow industrial Co., Ltd.,kalayan gudang, tim penjualan sareng dukungan téknis, ngagaduhan kisaran bisnis pikeun stocking, aktuasi sareng distribusi klep, sareng ogé solusi kontrol aliran pikeun palanggan kami.
Kalayan saham anu cukup bagian klep sareng klep lengkep ogé, urang tiasa ngajamin waktos pangiriman anu pondok.

Kualitas anu tiasa diandelkeun sareng pangiriman anu gancang ngajantenkeun kami menonjol tina ratusan supplier klep di Cina.
Produk Utama kami: Katup katup, klep kukupu pneumatik, klep kukupu listrik, klep bola pneumatik, klep bal listrik, klep gerbang, klep klep, klep dunya, saringan jst.

factory-sh

Lingkup bisnis urang

  • Pabrikan
  • Desain sareng citakan
  • Stocking klep, labling sareng bungkus
  • Klep aktuasi, ngalereskeun sareng ngarékondisi
  • Dina dukungan situs

NORTECH klep parantos diékspor ka Amérika, Éropa, Wétan Tengah sareng Asia Tenggara, anu nyugemakeun para nasabah kami kalayan kualitas saé sareng jasa anu saé.
Kami yakin yén kualitas luhur, harga kalapa sareng jasa perhatian mangrupikeun pangrojong anu kuat pikeun anjeun.

Pakakas Produksi

sadaya casting disayogikeun ti pengecoran luhur kalayan sertifikasi ISO9001.

Mesin robot

Bubut nangtung

Garis lukisan

Ditémbak mesin blasting

bagian klep mesin mesin mastikeun torsi operasi minimum sareng umur panjang damel.

Sertifikasi

ISO9001

WRAS

ACS

CE / PED

Firesafe

kami ogé damel sareng pabrikan klep réngking luhur sanés di china, kalayan sadaya sertipikat, kalebet ISO9001, CE, ATEX, Firesafe.