Langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM.

Klep Kukupu Anu Duduk

  • Resilient Seated Butterfly Valve Wafer Type

    Tahan Kukupu Klep Tipe Wafer

    Klep kukupu lungguh tangguh, jinis wafer, dijejeran ku baju karét.

    Posisi poros sentris, 100% kedap gelembung dua arah

    Desain cakram pinless pikeun nyegah kabocoran tina disk

    Desain kompak sareng struktur saderhana

    Pangropéa anu gampang ku bagian anu tiasa diganti

    Fungsi salaku klep isolasi sareng aliran ngatur klep.

    rupa-rupa aplikasi sareng béaya rendah.

    Jenis wafer antara flensa tina sababaraha standar

    NPS 1.5 "-24" Dipasang diantara flensa ANSI B16.1, ASME B16.5

    Diaméter 40mm - 600 mm antara flensa EN1092 PN10, PN16, PN25

    Standar desain: API 609, BS EN 593, MSS SP-67.

    Diménsi Nyanghareupan: API 609, ISO 5752, BS EN 558, BS 5155, MS SP-67.

    Tuas / operator kotak gear cacing / operator listrik / operator pneumatik

    Tekanan Gawe: PN10 / 16/25, Class125 / 150

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Tukang tahan Kukupu Klep tipe wafer Pabrikan & Suplemén.

  • Double Flange Butterfly Valve

    Klep Kupu-kupu Flange Ganda

    Klep kukupu flange dobel

    Standar Desain sareng Pabrik: API609 / EN593

    Korsi karét divulkanisasi langsung dina awak.

    éta tiasa dianggo dina tungtung pipa.

    Nyanghareupan: ISO5752 / EN558-1 seri 13

    Flange tungtung EN1092-2 PN10 / PN16 / PN25, ANSI 125/150

    DN 50mm-1200mm

    Awak: Duktus beusi / baja karbon / stainless steel / Alu-gangsa

    Cakram: Duktus beusi / baja karbon / stainless steel / Alu-gangsa

    Korsi: EPDM / NBR / FKM / Silikon

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Klep Kupu-kupu Flange Ganda Pabrikan & Suplemén.

  • U Type Butterfly Valve

    U Tipe Klep Klep

    Klep kukupu flange U tipe ganda

    Konstruksi anu sami sareng katup kukupu tipe wafer, dipasang antara flensa.

    sareng flensa integral pikeun mempermudah posisi sareng instalasi.

    Korsi karét tahan banting dina awak.

    Standar Desain sareng Pabrik: API609 / EN593

    Nyanghareupan: ISO5752 / EN558-1 séri 20

    Flange tungtung EN1092-2 PN10 / PN16 / PN25, ANSI 125/150

    Ketik U DN350-DN1200 (14 ″ -48 ″)

    Awak: Duktus beusi / baja karbon / stainless steel / Alu-gangsa

    Cakram: Duktus beusi / baja karbon / stainless steel / Alu-gangsa

    Korsi: EPDM / NBR / FKM / Silikon

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka U Tipe Klep Klep Pabrikan & Suplemén.

  • Resilient seated Butterfly Valve lug type

    Ketahanan Korsi Kukupu tipe lug

    Klep kukupu lungguh resilent tipe lug, dijejeran ku baju karét.

    Posisi poros sentris, 100% kedap gelembung dua arah

    Desain cakram pinless pikeun nyegah kabocoran tina disk

    Desain kompak sareng struktur saderhana

    Pangropéa anu gampang ku bagian anu tiasa diganti

    Fungsi salaku klep isolasi sareng aliran ngatur klep.

    rupa-rupa aplikasi sareng béaya rendah.

    Jenis wafer antara flensa tina sababaraha standar

    NPS 1.5 "-24" Dipasang diantara flensa ANSI B16.1, ASME B16.5

    Diaméter 40mm - 600 mm antara flensa EN1092 PN10, PN16, PN25

    Standar desain: API 609, BS EN 593, MSS SP-67.

    Diménsi Nyanghareupan: API 609, ISO 5752, BS EN 558, BS 5155, MS SP-67.

    Tuas / operator kotak gear cacing / operator listrik / operator pneumatik

    Tekanan Gawe: PN10 / 16/25, Class125 / 150

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Ketahanan Korsi Kukupu tipe lug Pabrikan & Suplemén.

  • PTFE lined butterfly valve

    Klep kukupu dijejeran PTFE

    Standar Desain sareng Pabrik: API609 / EN593

    Nyanghareupan: ISO5752 / EN558-1 séri 20

    Flange tungtung EN1092-2 PN10 / PN16, ANSI 125/150

    wafer / lug DN50-DN600 (2 ″ -24 ″)

    Awak: Duktil beusi / baja karbon / stainless steel

    Cakram: baja karbon dijejeran PTFE / stainless steel digosok

    Korsi: PTFE

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Klep kukupu dijejeran PTFE Pabrikan & Suplemén.