Langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM.

Kasaimbangan Tekanan Terbalik Klep Colokkeun Pelumasan

  • Inverted pressure balance lubricated Plug valve

    Kasaimbangan tekanan tibalik klep Colokkeun lubricated

    Kisaran Ukuran Nominal: NPS 1/2 "~ 14"

    Peunteun Tekanan: Kelas 150LB ~ 900LB

    Sambungan: Flange (RF, FF, RTJ), Butt Las (BW), Socket Las (SW)

    Desain: API 599, API 6D

    Peunteun tekanan-suhu: ASME B16.34

    Diménsi nyanghareupan: ASME B16.10

    Desain flange: ASME B16.5

    Desain las kancing: ASME B16.25

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Kasaimbangan tekanan tibalik klep Colokkeun lubricated Pabrikan & Suplemén.