Langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM.

Klep gerbang beusi tuang

  • Resilient Seated gate valve

    Ketahanan Gerbang Dipangku klep

    Klep gerbang anu tahan banting, klep gerbang ngaganjel pikeun cai

    DN50-DN1200, PN6-10-16,2 ″ -48 ″, ANSI 125-150

    Dina sekrup Batang non-naék sareng luar skru & batang naék York

    DIN3352 F4 / F5, EN1074-2 / ​​BS5163 / AWWA C509

    WRAS sareng ACS Certified

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Ketahanan Gerbang Dipangku klep

     Pabrikan & Suplemén.

  • Large size Cast Iron Gate Valve

    Ukuran ageung klep Gerbang Besi

    Ukuran klep gerbang beusi tuang ageung

    Pamasangan nangtung sareng horizontal.

    Awak dina beusi cor, beusi saluran, kuningan, perunggu sareng cingcin stainless steel

    pikeun ngubaran cai, pepelakan gula, cai pot

    PN6-10-16

    OS&Y Rising bobot DN700-DN1200

    Batang henteu naék DN700-DN1800

    DIN3352 F4 / F5, EN1074-2 / ​​BS5163 / AWWA C500

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Klep Gerbang Logam Duduk Pabrikan & Suplemén.

  • Metal Seated Cast Iron Gate Valve

    Klep Gerbang Logam Duduk

    Klep gerbang beusi tuang logam

    Awak dina beusi cor, beusi saluran, kuningan, perunggu sareng cingcin stainless steel

    pikeun ngubaran cai, pepelakan gula, cai pot

    PN6-10-16

    OS&Y Rising bobot DN50-DN1200

    Batang henteu naék DN50-DN1800

    DIN3352 F4 / F5, EN1074-2 / ​​BS5163 / AWWA C500

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Klep Gerbang Logam Duduk Pabrikan & Suplemén.