Langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM.

Klep Globe

  • Forged Steel Globe Valve

    Ditempa Steel Globe Valve

    API602 Ditempa Steel Globe Valve

    1/2 ″ -2 ″, 800lbs-1500lbs-2500lbs

    API602 / BS5352 / ASME B16.34

    stop kontak las TO ANSI B16.11

    thread tungtung ka ASME B1.20.1

    Awak: A105 / F11 / F22 / F304 / F304L / LF2 / LF3 / F316

    Motong: No.1 / No.5 / No.8, SS304 / SS316 / Monel

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Ditempa Steel Globe Valve Pabrikan & Suplemén.

  • DIN-EN Globe Valve

    DIN-EN Globe Valve

    Klep DIN-EN Globe, Klep globe pola lempeng (pola Tee), pola sudut klep dunya, pola klep globe pola miring (tipe Y)

     

    bisa didesain salaku stop check valve, globe check valve, SDNR.

    segel bellows sayogi dina pamundut pikeun aplikasi uap suhu luhur

    Desain sareng pabrikan EN13709, diameter DN15-DN400, PN16-PN100.

    dina baja Cast (1.0619), stainless steel (1.4308,1.4408), baja campuran sareng stainless steel duplex

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka DIN-EN Globe Valve Pabrikan & Suplemén.

  • Bellow Seal Globe Valve

    Bellow Seal Globe Valve

    Klep dunya segel bells, dina waja cor, stainless steel sareng baja paduan, pikeun uap suhu luhur.

    Klep globe pola lempeng (pola Tee), pola sudut klep dunya, pola klep globe pola miring (tipe Y)

    Desain sareng pabrikan DIN3356 / EN13709

    DN15-DN400, PN10 / 16/25/40

    dina baja Cast (1.0619), stainless steel (1.4308,1.4408), baja campuran sareng stainless steel duplex

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Bellows Seal Globe Valve Pabrikan & Suplemén.

  • ASME Globe Valve

    ASME Globe Valve

    ASME Globe Valve, 2 ″ -30 ″, Class150-Class1500

    BS1873 / ASME B16.34

    Nyanghareupan ka ANSI B16.10

    Awak / bonét / cakram: Baja Karbon / Baja tahan karat

    Korsi: Caree stee // Stainless steel / STL

    Operasi: handwheel / gear box

    NORTECH mangrupikeun salah sahiji Cina anu unggul ASME Globe Valve Pabrikan & Suplemén.