Langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM.

Klep DIN-EN Globe

  • DIN-EN Globe Valve

    DIN-EN Globe Valve

    Klep DIN-EN Globe, Klep globe pola lempeng (pola Tee), pola sudut klep dunya, pola klep globe pola miring (tipe Y)

     

    bisa didesain salaku stop check valve, globe check valve, SDNR.

    segel bellows sayogi dina pamundut pikeun aplikasi uap suhu luhur

    Desain sareng pabrikan EN13709, diameter DN15-DN400, PN16-PN100.

    dina baja Cast (1.0619), stainless steel (1.4308,1.4408), baja campuran sareng stainless steel duplex

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka DIN-EN Globe Valve Pabrikan & Suplemén.

  • Bellow Seal Globe Valve

    Bellow Seal Globe Valve

    Klep dunya segel bells, dina waja cor, stainless steel sareng baja paduan, pikeun uap suhu luhur.

    Klep globe pola lempeng (pola Tee), pola sudut klep dunya, pola klep globe pola miring (tipe Y)

    Desain sareng pabrikan DIN3356 / EN13709

    DN15-DN400, PN10 / 16/25/40

    dina baja Cast (1.0619), stainless steel (1.4308,1.4408), baja campuran sareng stainless steel duplex

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Bellows Seal Globe Valve Pabrikan & Suplemén.