Langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM.

Colokkeun klep

  • 3 way plug valve

    3 klep colokan

    3 klep colokan  nyaéta sapotong panutup atanapi klep puteran ngawangun plunger, ku muterkeun 90 derajat pikeun ngadamel port dina colokan klep sareng awak klep sami atanapi misah, muka atanapi nutup klep. Colokkeun klep colokan tiasa bénten atanapi bentukna kerucut. Dina colokan silinder, saluran umumna segi opat; Dina colokan tapered, saluran na trapezoidal. Bentuk ieu ngajantenkeun struktur klep colokan langkung énggal, tapi dina waktos anu sasarengan nyiptakeun karugian. Klep colokan paling cocog pikeun motong sareng nyambungkeun sedeng sareng pangalihan, tapi gumantung kana sifat aplikasi sareng résistansi érosi tina permukaan panyegelan, sakapeung éta ogé tiasa dianggo pikeun throttling. Kusabab gerakan antara permukaan sealing klep colokan ngagaduhan pangaruh ngusap, sareng nalika kabuka pinuh, éta tiasa sacara lengkep nyegah kontak sareng médium aliran, janten éta ogé tiasa dianggo kanggo sedeng kalayan partikel anu ditunda. Fitur penting klep colokan nyaéta gampangna adaptasi sareng desain multi-kanal, sahingga klep tiasa gaduh dua, tilu, atanapi bahkan opat saluran aliran anu béda. Ieu nyederhanakeun desain pipa, ngirangan panggunaan klep, sareng ngirangan jumlah perlengkapan anu diperyogikeun dina alat-alatna.

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka 3 klep colokan   Pabrikan & Suplemén.

  • Inverted pressure balance lubricated Plug valve

    Kasaimbangan tekanan tibalik klep Colokkeun lubricated

    Kisaran Ukuran Nominal: NPS 1/2 "~ 14"

    Peunteun Tekanan: Kelas 150LB ~ 900LB

    Sambungan: Flange (RF, FF, RTJ), Butt Las (BW), Socket Las (SW)

    Desain: API 599, API 6D

    Peunteun tekanan-suhu: ASME B16.34

    Diménsi nyanghareupan: ASME B16.10

    Desain flange: ASME B16.5

    Desain las kancing: ASME B16.25

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Kasaimbangan tekanan tibalik klep Colokkeun lubricated Pabrikan & Suplemén.

  • Lifting plug valve

    Ngangkat klep colokan

    Formasi struktural Angkat Colokkeun klep

    Cara nyetir BB-BG-QS & Y, Roda tangan, peralatan bevel, rengkuh

    Desain standar API599, API6D

    Nyanghareupan ASME B16.10

    Flange tungtung ASME B16.5

    Tés & pamariksaan API598.API6D

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Ngangkat klep colokan Pabrikan & Suplemén.

  • Soft Sealing Sleeve Plug Valve

    Klep Sleeve Leungeun Lemes lemes

    Kisaran Ukuran Nominal: NPS 1/2 "~ 14"

    Peunteun Tekanan: Kelas 150LB ~ 900LB

    Sambungan: Flange (RF, FF, RTJ), Butt Las (BW), Socket Las (SW)

    Desain: API 599, API 6D

    Peunteun tekanan-suhu: ASME B16.34

    Diménsi nyanghareupan: ASME B16.10

    Desain flange: ASME B16.5

    Desain las kancing: ASME B16.25

    Sadaya klep didesain pikeun sasuai sareng sarat tina ASME B16.34, sareng ASME ogé kabutuhan konsumén sakumaha lumaku.

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Klep Sleeve Leungeun Lemes lemes Pabrikan & Suplemén.