Langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM.

3 Jalan Ball klep

  • 3 way ball valve

    3 arah bal klep

    3 arah klep bal  nyaéta Tipe T sareng Tipe L. T - tipe tiasa ngadamel tilu sambungan silih pipa ortogonal sareng neukteuk saluran anu katilu, ngalihkeun, pangaruh confluent. L Jinis klep bola tilu arah ngan tiasa nyambungkeun dua pipa anu saling orthogonal, henteu tiasa ngajaga pipa katilu saling nyambung dina waktos anu sami, ngan ukur maénkeun peran distribusi.

    3 arah bola klep tipe L sareng tipe T

    seuneu aman sareng ATEX Certified
    Kisaran Ukuran Nominal: NPS 1/2 "~ 12"
    Peunteun Tekanan: Kelas 150LB - 900LB
    Sambungan: Flange (RF, FF, RTJ), Butt Las (BW), Socket Las (SW)
    Spesifikasi Desain:
    Desain: API599 API6D
    Peunteun tekanan-suhu: ASME B16.34
    Diménsi nyanghareupan pikeun las bokong sareng klep flanged: ASME B16.10
    Desain flange: ASME B16.5
    Desain las kancing: ASME B16.25

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka 3 arah bal klep   Pabrikan & Suplemén.