Langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM.

Klep Sleeve Leungeun Lemes lemes

  • Soft Sealing Sleeve Plug Valve

    Klep Sleeve Leungeun Lemes lemes

    Kisaran Ukuran Nominal: NPS 1/2 "~ 14"

    Peunteun Tekanan: Kelas 150LB ~ 900LB

    Sambungan: Flange (RF, FF, RTJ), Butt Las (BW), Socket Las (SW)

    Desain: API 599, API 6D

    Peunteun tekanan-suhu: ASME B16.34

    Diménsi nyanghareupan: ASME B16.10

    Desain flange: ASME B16.5

    Desain las kancing: ASME B16.25

    Sadaya klep didesain pikeun sasuai sareng sarat tina ASME B16.34, sareng ASME ogé kabutuhan konsumén sakumaha lumaku.

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Klep Sleeve Leungeun Lemes lemes Pabrikan & Suplemén.