Langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM.

Taros Kami

Taros Kami

Hubungi kami ayeuna!

phone

NORTECH Téknik Corporation Terbatas

Telepon

021-54717893

Alamat

Rm. 416, No 285 Rongxing Road Songjiang District, 201613, Shanghai

Formulir Kontak

Hubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi ngeunaan Konsultasi Aplikasi, Dukungan Sampel, Harga jsb.

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami