Langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM.

Galur

  • Basket Strainer

    Saringan karinjang

    Awak: beusi mulur GGG40

    FLANGE ANSI B16.1 / ANSI B16.5 – DIN EN1092-2

    Layar stainless steel.

    1.1 / 2 ″ -16 ″ (DN40-DN400)

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Saringan karinjang Pabrikan & Suplemén.

  • Y Strainer

    Y Saringan

    Y tipe saringan ku colokan solokan

    2 ″ -20 ″, Kelas150 / 300/600

    DN50-DN600, PN10 / 16.25 / 40/63

    Layar stainless steel.

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Y Saringan  Pabrikan & Suplemén.