Langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM.

Pariksa klep

  • ASME Swing Check Valve

    ASME Swing Check Valve

    Klep dipariksa ASME Ayun, waja karbon, stainless steel sareng waja campuran

    Diaméterna: 2 ″ -32 ″, Class150-Class2500

    BS1868 / ASME B16.34 / API6D

    Nyanghareupan ka ANSI B16.10

    Awak / bonét / Disc: WCB / LCB / WC6 / WC9 / CF8 / CF8M

    Motong: No.1 / No.5 / No.8 / Paduan

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka ASME Ayun Cék Klep Pabrikan & Suplemén.

  • Ball Check Valve

    Ball Valve Valve

    Diaméter nominal : DN40-DN300

    Jinis cakram: Ball Valve Valve

    Standar desain : DIN3202 F6

    Bahan awak : Ductile iron GGG50

    Bahan bal : Ductile iron GGG50 + EPDM / NBR coating

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Ball Valve Valve Pabrikan & Suplemén.

  • Forged Steel Check Valve

    Forged Steel Check Valve

    Diaméterna: 1/2 ″ -2 ″, 800lbs-2500lbs

    API602

    bonét boléd / bonét dilas / segel tekanan

    Awak / bonét / Disc: A105 / F304 / F316 / F11 / F22 / LF2 / Monel jsb

    Motong: 13CR + STL / F304 / F316

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Forged Steel Check Valve Pabrikan & Suplemén.

  • Lift Check Valve

    Angkat Mariksa klep

    DIN / EN Steel steel Swing check valve

    Diaméterna: DN40-DN600, PN16-PN100

    EN13709 / DIN3840

    Nyanghareupan ka EN558-1 / DIN3202

    Awak / bonét / Cakram: GS-C25 / 1.4308 / 1.4408

    Motong: 13CR + STL / F304 / F316

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Angkat Mariksa klep Pabrikan & Suplemén.

  • Metal Seat Dual Plate Check Valve

    Klep Logam Pelat Dual Plate Valve

    DIN / EN klep cek dua piring, klep mariksa panto dua kali

    DN50-DN1200, DIN / EN

    PN10 / PN16 / PN25 / PN40 / PN63 / PN100

    Nyanghareupan ka API594 / ISO5752 / EN558-1 séri 16

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Klep Logam Pelat Dual Plate Valve Pabrikan & Suplemén.

  • Cast Iron Swing Check Valve

    Matak Beusi Ayun Cék Klep

    Diaméter nominal : DN50-DN600 / 2 "-24"

    Jinis cakram: Ayun Cék Klep

    Standar desain : BS5153 / DIN3202 F6 / AWWA C508

    Bahan awak: Besi tuang / Beusi saluran

    Bahan cakram: Beusi tuang / Beusi saluran

    Bahan korsi: Kuningan / Perunggu / Baja tahan karat

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Matak Beusi Ayun Cék Klep

     Pabrikan & Suplemén.

  • Rubber Disc Swing Check Valve

    Karét Disc Ayun Cék Klep

    Diaméter nominal : DN50-DN600 / 2 "-24"

    Jinis cakram: Ayun Cék Klep

    Standar desain : BS5153 / DIN3202 F6 / AWWA C508

    Bahan awak: Besi tuang / Beusi saluran

    Bahan cakram: Beusi tuang / Urut beusi / Karét

    Bahan korsi: Kuningan / Perunggu / Baja tahan karat

    NORTECH mangrupikeun salah sahiji Cina anu unggul Karét Disc Ayun Cék Klep Pabrikan & Suplemén.

  • Rubber Seat Dual Plate Check Valve

    Karét Kursi Dual Pelat Cék Klep

    DIN / EN klep cek dua piring, klep mariksa panto dua kali

    DN50-DN1200, DIN / EN

    PN10 / PN16 / PN25 / PN40 / PN63 / PN100

    Nyanghareupan ka API594 / ISO5752 / EN558-1 séri 16

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Karét Kursi Dual Pelat Cék Klep Pabrikan & Suplemén.