Langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM.

Angkat klep colokan

  • Lifting plug valve

    Ngangkat klep colokan

    Formasi struktural Angkat Colokkeun klep

    Cara nyetir BB-BG-QS & Y, Roda tangan, peralatan bevel, rengkuh

    Desain standar API599, API6D

    Nyanghareupan ASME B16.10

    Flange tungtung ASME B16.5

    Tés & pamariksaan API598.API6D

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Ngangkat klep colokan Pabrikan & Suplemén.