Langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM.

Tentang Kami

Komitmen NYATA urang ngahontal saluareun perusahaan gas & minyak.

Kalayan saham anu cukup bagian klep sareng klep lengkep ogé, urang tiasa ngajamin waktos pangiriman anu pondok.

NORTECH Engineering Corporation Limited mangrupikeun salah sahiji pabrik klep industri sareng pamasok di Cina, kalayan langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM. Kalayan tim Penjualan di Shanghai, sareng fasilitas produksi di Tianjin sareng Wenzhou, Cina, kami nawiskeun sababaraha rupa solusi pikeun konsumén urang di dunya. Basis produksi nutupan legana 16,000㎡ kalayan 200 pagawé sareng 30 diantarana mangrupikeun insinyur senior sareng teknisi.

Upami anjeun peryogi solusi industri ... Kami sayogi pikeun anjeun

Kami nyayogikeun solusi inovatif pikeun kamajuan anu berkelanjutan. Tim profesional urang damel pikeun ningkatkeun produktivitas sareng efektivitas biaya dina pasaran

Taros Kami