Langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM.

Klep bubur

  • Y type Slurry Valve

    Y ngetik Slurry Valve

    Y ngetik Slurry Valve  idéal pikeun seueur aplikasi sabab klepna dirancang pikeun bahan abrasi. Y Type Slurry Valve dibagi kana bagian kénca sareng katuhu sareng korsi diantawisna.

    Baut anu ngahubungkeun dua bagian tiasa dibebaskeun pikeun ngagentos korsi klep. Klep sareng résistansi abrasi, résistansi tekanan tinggi, résistansi érosi sareng kinerja anti scabbing.
    Klep slurry tipe Y khusus ditawarkeun pikeun ngendalikeun atanapi ngeureunkeun bubur, klep bubur dipaké utamina dina industri alumina, metalurgi, pupuk kimia sareng industri pertambangan.

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Y ngetik Slurry Valve   Pabrikan & Suplemén.