Langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM.

Klep gerbang baja matak

  • Forged Steel Gate Valve

    Klep Gerbang Baja palsu

    API602 Klep gerbang baja palsu, baja karbon palsu, stainless steel, baja campuran, stainless steel duplex

    A105 / LF2 / F11 / F22 / F51 / F304 / F316

    1/2 ″ -2 ″, 800lbs-1500lbs-2500lbs

    API602 / BS5352 / ASME B16.34

    socket las TO ANSI B16.11

    thread tungtung ka ASME B1.20.1

    Flange ASME B16.5, flange dilas sareng flange integral

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Klep Gerbang Baja palsu Pabrikan & Suplemén.

  • Bellows Seal Gate Valve

    Bellows Seal Gate Valve

    Klep gerbang segel Bellows, dina waja cor, stainless steel sareng baja paduan, pikeun uap suhu luhur.

    2 ″ -24 ″, batang naék, batang henteu muter

    Tungtung sambungan RF, BW, RTJ

    Peunteun tekanan Kelas150 / 300/600/900/1500

    Desain standar API600

    Ngadep sareng ANSI B 16.10

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Bellows Seal Gate Valve Pabrikan & Suplemén.

  • API 600 Large Size Gate valve

    API 600 Ukuran Gerbang ageung klep

    API600 Ukuran Gerbang klep ageung, Baja cor ASME B16.34

    Baja tuang, Baja tahan karat sareng waja alloy kalayan konfigurasi trim universal.

    28 ″ -72 ″, Kelas150-Kelas2500

    Ngadep sareng ANSI B16.10

    Sambungan tungtung RF-BW-RTJ

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka API 600 Ukuran Gerbang ageung klep Pabrikan & Suplemén.

  • API 600 Wedge Gate valve

    API 600 Wedge Gate valves

    API600 Klep gerbang ngaganjel, ASME B16.34

    Baja tuang, Baja tahan karat sareng waja alloy kalayan konfigurasi trim universal.

    2 ″ -72 ″, Kelas150-Kelas2500

    Ngadep sareng ANSI B16.10

    Sambungan tungtung RF-BW-RTJ

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka API 600 Wedge Gate valves Pabrikan & Suplemén.

  • DIN-EN Wedge Gate Valve

    DIN-EN Wedge Gate Valve

    DIN-EN klep gerbang ngaganjel, tuang waja, stainless steel sareng waja campuran

    DIN 3352 BS-EN 1984

    DN50-DN1200, PN10 / 16/25/40/63/100/160

    Ngadep sareng DIN3202 / EN558-1

    Flange EN1092-1

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka DIN-EN Wedge Gate Valve Pabrikan & Suplemén.

  • Parallel Slide Gate Valve

    Klep Gerbang Paralel

    Katup gerbang slide paralel anu seueur dianggo dina tekanan tinggi sareng jasa suhu luhur sapertos uap sareng umpan cai.Cakram ganda dina postion paralel sareng spring dikomprés di antawisna, sealing ganda ku tekanan garis ngajantenkeun kinerja panyegelan langkung saé.

    Dirancang standar ASME B16.34, API600, BS1414

    2 ″ -24 ″ (DN50-DN600), Class150-Class2500lbs,RF-RTJ-BW

    Rupa-rupa jinis operasi pikeun klep gerbang slide paralel: handwheel, gear manual, aktuator listrik jsb.

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Klep Gerbang Paralel Pabrikan & Suplemén.