Langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM.

Warta

  • Produksi pikeun klep kukupu Ékséntris Triple

    Klep kukupu ékséntris tripel, ogé katelah klep kupu offset tilu, mangrupikeun salah sahiji klep kukupu kinerja tinggi, didesain kanggo kaayaan tekanan anu luhur, suhu luhur, sareng frekuensi luhur kabuka sareng nutup. Karét Concentrric dijejeran klep kukupu, kalayan desain dewasa ...
    Maca deui
  • Uji klep kukupu sareng metode ngungkulan pamasangan

      Tés klep kukupu sareng pangaluyuan: 1. Klep kukupu mangrupikeun komponén manual, pneumatik, hidrolik, sareng listrik anu parantos leres debug sateuacan angkat ka pabrik. Nalika ngecék deui kinerja sealing, pangguna kedah merata kadua sisina inlet sareng outlet, nutup b ...
    Maca deui
  • Préstasi sareng prinsip gawé tina klep kukupu segel tilu logam ékséntris

    Prinsip kerja klep kukupu segel logam tilu ékséntris: Kanggo klep kukupu logam kedok tilu séntal, salian ti dua ékséntrisitas batang klep sareng pelat klep, permukaan sealing tina piring klep sareng korsi klep aya dina bentukna serong ...
    Maca deui
  • Pamasangan sareng perawatan klep dunya

    Katup globe dina operasi, sadaya jinis bagian klep kedah lengkep sareng gembleng. Bolts dina flange sareng kurung peryogi pisan. Thread kedah gembleng sareng henteu dilebetkeun. Kancing nut dina kécap, upami dipendakan leupas kedah diperketat dina waktosna, supados henteu nganggo sambungan atanapi ...
    Maca deui
  • Kauntungan klep dunya

    (1) struktur klep dunya langkung saderhana tibatan klep gerbang, sareng pabrik sareng perawatan langkung merenah. (2) permukaan sealing henteu gampang dianggo sareng corétan, panyegelan anu saé, kabuka sareng caket antara cakram klep sareng permukaan panyadap awak klep tanpa digésér relatif, ...
    Maca deui
  • Babandingan kaunggulan sareng karugian klep listrik sareng klep pneumatik, bedana klep listrik sareng klep pneumatik

    Klep listrik Aktuator klep listrik utamina dianggo dina pembangkit listrik atanapi pembangkit listrik tenaga nuklir, kusabab sistem cai tekanan-tinggi peryogi prosés anu lancar, stabil sareng lambat. Kauntungan utama tina aktuator listrik nyaéta stabilitas tinggi sareng dorongan konstan anu tiasa dianggo ku pangguna. T maksimal ...
    Maca deui
  • Karakteristik katup Forging

         1. Forging: Mangrupikeun cara ngolah anu ngagunakeun mesin tempa pikeun nerapkeun tekanan kana kosong logam pikeun ngahasilkeun deformasi plastik pikeun kéngingkeun pamalsuan sareng sipat mékanis anu tangtu, bentuk sareng ukuran anu tangtu. 2. Salah sahiji dua komponén utama ngajalin. Ngaliwatan ngajalin, anu matak ...
    Maca deui
  • Karakteristik klep Casting

    Casting valves mangrupikeun katup anu didamel ku casting. Sacara umum, peringkat tekanan klep cor lumayan rendah (sapertos PN16, PN25, PN40, tapi aya ogé anu tekanan tinggi, anu tiasa ngahontal 1500Lb, 2500Lb), sareng kaseueuran kaliberna aya di luhur DN50. Katup palsu ditempa sareng umumna ...
    Maca deui
  • Batch Of Large Size Gate Valve siap pikeun Pangiriman

    Ukuran klep gerbang beusi tuang ageung siap dikintun. Éta bakal nyandak karéta Cina-Éropa ka Éropa. Ukuran badag Cast Iron Gate Valve seueur dianggo garis utama suplai cai, industri cai, suplai cai sareng drainase, panguburan cai limbah, sistem pasokan cai pakotaan. Logam dumuk wi ...
    Maca deui
  • Pamasangan leres gasket klep

    Pikeun mastikeun panyegelan sistem pipa klep, salian ti milih bahan panyegelan anu cocog, perlu ogé masang gasket ku cara anu leres: Gasket kedah ditempatkeun di tengah flange, anu penting pisan pikeun taktak flensa; pikeun mastikeun ...
    Maca deui
  • Kinerja sareng karakteristik klep cek mariksa-aliran

    Dipasang dina lebet pompa cai, klep cék aliran-ngawatesan séri LH45-16 utamina dianggo dina sistem dimana sababaraha pompa sambung sajajar sareng jumlah unit dirobih pikeun panyesuaian aliran. Puterkeun peran ngawatesan aliran pompa sareng stabilkeun sirah. Anu d ...
    Maca deui
  • Cara pikeun inovasi téknologi dina industri klep, ngadalikeun klep terpadu

    Kalayan laju modernisasi sareng industrialisasi langkung gancang sareng gancang di nagara urang, industri klep ogé teras-terasan berkembang, sareng lapangan aplikasi janten langkung éksténsif. Dina produksi seueur industri, klep mangrupikeun perlengkapan industri anu peryogi pisan. Panas ...
    Maca deui
1234 Teras> >> Halaman 1/4