Langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM.

Aktuator

  • Multi-turn Electric Actuator

    Multi-péngkolan Listrik Aktuator

    Multi-péngkolan Listrik Aktuator Jenis switch HEM Series

    Seri HEM mangrupikeun generasi anyar aktipitas listrik multi-péngkolan anu dikembangkeun sareng didamel ku tim téknis NORTECH dumasarkeun kana kabutuhan pangguna sareng taun pangalaman pangembangan.

    Séri HEM tiasa ngahasilkeun rupa-rupa modél numutkeun kabutuhan pangguna, sapertos dasar, cerdas, beus, pamisah calakan sareng bentuk-bentuk sanésna, anu aman, stabil sareng dipercaya pikeun minuhan skénario aplikasi anu béda dina sababaraha bidang.

    Aktuator listrik multi-péngkolan séri HEM tiasa dianggo henteu ngan ukur ku valves lempeng-stroke sapertos ngatur valves, valve valves, sareng stop valves, tapi ogé valves sudut-stroke sapertos valves butterfly, ball valves, sareng plug valves saatos masang kotak-kotak gear kotak cacing.

    Kisaran torsi kaluaran langsung séri HEM nyaéta 60N.m-800N.m, rentang kecepatan kaluaran nyaéta 18rpm-144rpm, numutkeun kagancangan anu béda sareng babandingan kecepatan anu béda, kalayan kotak gear cacing khusus listrik tiasa dirobih janten syarat torsi anu langkung ageung.

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Multi-péngkolan Listrik Aktuator   Pabrikan & Suplemén.

  • Part turn Electric actuator Explosion Proof  LQ model

    Bagian giliran modél Aktuator Éléktrator Élmu Bitu

    Bagian giliran modél Aktuator Éléktrator Élmu Bitu

    Aktuator klep modél LQ mangrupikeun generasi énggal perusahaan urang sareng tiasa dianggo pikeun nyetir sareng ngendalikeun klep kukupu, klep bal sareng klep colokan (klep bagian-péngkolan kalayan gerakan 90 °). Kalayan fungsi kendali lokal sareng kadali jauh duanana.
    ● Éta seueur dianggo di lapangan sapertos minyak, kimia, pembangkit listrik, pangobatan cai, pembuatan kertas. Sareng sajabana
    ● Perlindungan pager nyaéta IP67, sareng kelas buktina ngabeledug nyaéta d II CT6 (LQ1, LQ2) sareng d II BT6 (LQ3, LQ4, LQ4JS) 

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Bagean giliran Aktuator Éléktrator Buktina   Pabrikan & Suplemén.

  • Part Turn Electric Actuator

    Bagian Ngahurungkeun Listrik Aktuator

    Bélok péngkolan listrik  .

    Aktuator listrik NORTECH dianggo pikeun ngendalikeun 0 ~ 300. Klep puteran sareng produk anu sami, sapertos klep kukupu, klep bal, dampers, klep colokan, klep louver, sareng anu sanésna, éta nganggo AC415V, 380V, 240V, 220V, 110V, DC12V , 24V, 220V AC suplai kakuatan salaku sumber kakuatan nyetir, kalayan arus 4-20mA Sinyal atanapi 0-10V sinyal tegangan DC nyaéta sinyal kontrol, anu tiasa mindahkeun klep kana posisi anu dipikahoyong sareng ngawujudkeun kontrol otomatis na. Torsi kaluaran maksimum nyaéta 6000N-m, anu tiasa seueur dianggo dina minyak bumi, kimia, kakuatan listrik, metalurgi, farmasi, pembuatan kertas, Énergi, panguburan cai, pangiriman, tékstil, pamrosésan pangan, wangunan otomatisasi sareng bidang-bidang sanés. Dina waktos anu sasarengan, éta ngagaduhan seueur kaunggulan sapertos ukuran alit, beurat enteng, penampilan anu saé, struktur unik, kompak, gancang sareng nutup, gampang dipasang, torsi operasi alit, operasi anu merenah, posisi klep tampilan digital, henteu aya pangropéa sareng aman sareng pamakean merenah.

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Bélok péngkolan listrik   Pabrikan & Suplemén.