Langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM.

Matak Steel Check Valve

  • ASME Swing Check Valve

    ASME Swing Check Valve

    Klep dipariksa ASME Ayun, waja karbon, stainless steel sareng waja campuran

    Diaméterna: 2 ″ -32 ″, Class150-Class2500

    BS1868 / ASME B16.34 / API6D

    Nyanghareupan ka ANSI B16.10

    Awak / bonét / Disc: WCB / LCB / WC6 / WC9 / CF8 / CF8M

    Motong: No.1 / No.5 / No.8 / Paduan

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka ASME Ayun Cék Klep Pabrikan & Suplemén.

  • Lift Check Valve

    Angkat Mariksa klep

    DIN / EN Steel steel Swing check valve

    Diaméterna: DN40-DN600, PN16-PN100

    EN13709 / DIN3840

    Nyanghareupan ka EN558-1 / DIN3202

    Awak / bonét / Cakram: GS-C25 / 1.4308 / 1.4408

    Motong: 13CR + STL / F304 / F316

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Angkat Mariksa klep Pabrikan & Suplemén.

  • Metal Seat Dual Plate Check Valve

    Klep Logam Pelat Dual Plate Valve

    DIN / EN klep cek dua piring, klep mariksa panto dua kali

    DN50-DN1200, DIN / EN

    PN10 / PN16 / PN25 / PN40 / PN63 / PN100

    Nyanghareupan ka API594 / ISO5752 / EN558-1 séri 16

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Klep Logam Pelat Dual Plate Valve Pabrikan & Suplemén.