Langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM.

Klep ASME Globe

  • ASME Globe Valve

    ASME Globe Valve

    ASME Globe Valve, 2 ″ -30 ″, Class150-Class1500

    BS1873 / ASME B16.34

    Nyanghareupan ka ANSI B16.10

    Awak / bonét / cakram: Baja Karbon / Baja tahan karat

    Korsi: Caree stee // Stainless steel / STL

    Operasi: handwheel / gear box

    NORTECH mangrupikeun salah sahiji Cina anu unggul ASME Globe Valve Pabrikan & Suplemén.