Langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM.

Matak Beusi Pariksa Klep

  • Ball Check Valve

    Ball Valve Valve

    Diaméter nominal : DN40-DN300

    Jinis cakram: Ball Valve Valve

    Standar desain : DIN3202 F6

    Bahan awak : Ductile iron GGG50

    Bahan bal : Ductile iron GGG50 + EPDM / NBR coating

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Ball Valve Valve Pabrikan & Suplemén.

  • Cast Iron Swing Check Valve

    Matak Beusi Ayun Cék Klep

    Diaméter nominal : DN50-DN600 / 2 "-24"

    Jinis cakram: Ayun Cék Klep

    Standar desain : BS5153 / DIN3202 F6 / AWWA C508

    Bahan awak: Besi tuang / Beusi saluran

    Bahan cakram: Beusi tuang / Beusi saluran

    Bahan korsi: Kuningan / Perunggu / Baja tahan karat

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Matak Beusi Ayun Cék Klep

     Pabrikan & Suplemén.

  • Rubber Disc Swing Check Valve

    Karét Disc Ayun Cék Klep

    Diaméter nominal : DN50-DN600 / 2 "-24"

    Jinis cakram: Ayun Cék Klep

    Standar desain : BS5153 / DIN3202 F6 / AWWA C508

    Bahan awak: Besi tuang / Beusi saluran

    Bahan cakram: Beusi tuang / Urut beusi / Karét

    Bahan korsi: Kuningan / Perunggu / Baja tahan karat

    NORTECH mangrupikeun salah sahiji Cina anu unggul Karét Disc Ayun Cék Klep Pabrikan & Suplemén.

  • Rubber Seat Dual Plate Check Valve

    Karét Kursi Dual Pelat Cék Klep

    DIN / EN klep cek dua piring, klep mariksa panto dua kali

    DN50-DN1200, DIN / EN

    PN10 / PN16 / PN25 / PN40 / PN63 / PN100

    Nyanghareupan ka API594 / ISO5752 / EN558-1 séri 16

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Karét Kursi Dual Pelat Cék Klep Pabrikan & Suplemén.