Langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM.

Klep Kinerja Tinggi

  • Double Eccentric Butterfly Valve

    Klep Kukupu Ékséntrik Ganda

    Klep kukupu éksentris ganda kinerja tinggi

    Standar Desain sareng Pabrik: API609

    Nyanghareupan: ANSI B 16.10

    Suhu sareng tekanan ASME B 16.34

    Peunteun tekanan ANSI 150/300/600

    DN50-DN1800 (2 ″ -72 ″)

    Awak: Baja karbon / Baja tahan karat

    Cakram: stainless steel

    Korsi: PTFE / RPTFE

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Klep Kukupu Ékséntrik Ganda Pabrikan & Suplemén.

  • Triple Eccentric Butterfly Valve

    Klep Kupu Ékséntrik Tripel

    Klep kukupu ékséntris tripel, kinerja tinggi

    Standar Desain sareng Pabrik: API609

    Nyanghareupan: ANSI B 16.10

    Suhu sareng tekanan ASME B 16.34

    Peunteun tekanan ANSI 150/300/600/900

    DN50-DN1500 (2 ″ -60 ″)

    Bahan: Baja karbon / Baja tahan karat / Monel / Hastelloy jsb

    Korsi: Multi-layer atanapi metal-metal

    NORTECH mangrupikeun salah sahiji klep Kukupu Triple Éksentrik Cina anu kasohor Pabrikan & Suplemén.

  • Double Eccentric Butterfly Valve rubber seated

    Karét Klep Kukupu Éksentrik Ganda diuk

    Desain sareng Pabrik standar EN593 / API609 / AWWA C504
    Nyanghareupan: ANSI B 16.10 / ISO5752-13 / EN558-1 séri 13/14
    Flange tungtung: ASME B16.5 / ASME B16.47 / AWWA C207 / EN1092-2
    Tés: API598
    Peunteun tekanan ANSI Kelas150 / PN10 / PN16 / PN25
    DN350-DN2000 (14 ″ -80 ″)
    Awak sareng cakram: Beusi saluran
    korsi diganti EPDM / NBR

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Klep Kukupu Ékséntrik Ganda AWWA Pabrikan & Suplemén.