Langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM.

Produk

  • Rubber Expansion Joint Single Sphere

    Ékspansi Karét Joint Single Sphere

    Bahan awak utama: Karét terpolarisasi

    Lapisan: lawon tali nilon

    Pigura: Kawat baja keras

    Ukuran: 1/2 ″ -72 ″ (DN15-DN1800)

    Peunteun tekanan: PN10 / 16, Class125 / 150

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Ékspansi Karét Gabungan Singl Bola Pabrikan & Suplemén.

  • Rubber Expansion Joint Twin Sphere

    Ékspansi Karét Jembar Kembar Bola

    Bahan awak utama: Karét terpolarisasi

    Lapisan: lawon tali nilon

    Pigura: Kawat baja keras

    Ukuran: 1/2 ″ -72 ″ (DN15-DN1800)

    Peunteun tekanan: PN10 / 16, Class125 / 150

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Ékspansi Karét Jembar Kembar Bola Pabrikan & Suplemén.

  • Spiral Wounded Gasket

    Gasket Tatu Spiral

    Gasket tatu spiral pikeun knalpot sareng bursa panas sareng kelas nuklir sareng HDLE tatu spiral gasket.  NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Gasket Tatu Spiral Pabrikan & Suplemén.

  • Multi-turn Electric Actuator

    Multi-péngkolan Listrik Aktuator

    Multi-péngkolan Listrik Aktuator Jenis switch HEM Series

    Seri HEM mangrupikeun generasi anyar aktipitas listrik multi-péngkolan anu dikembangkeun sareng didamel ku tim téknis NORTECH dumasarkeun kana kabutuhan pangguna sareng taun pangalaman pangembangan.

    Séri HEM tiasa ngahasilkeun rupa-rupa modél numutkeun kabutuhan pangguna, sapertos dasar, cerdas, beus, pamisah calakan sareng bentuk-bentuk sanésna, anu aman, stabil sareng dipercaya pikeun minuhan skénario aplikasi anu béda dina sababaraha bidang.

    Aktuator listrik multi-péngkolan séri HEM tiasa dianggo henteu ngan ukur ku valves lempeng-stroke sapertos ngatur valves, valve valves, sareng stop valves, tapi ogé valves sudut-stroke sapertos valves butterfly, ball valves, sareng plug valves saatos masang kotak-kotak gear kotak cacing.

    Kisaran torsi kaluaran langsung séri HEM nyaéta 60N.m-800N.m, rentang kecepatan kaluaran nyaéta 18rpm-144rpm, numutkeun kagancangan anu béda sareng babandingan kecepatan anu béda, kalayan kotak gear cacing khusus listrik tiasa dirobih janten syarat torsi anu langkung ageung.

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Multi-péngkolan Listrik Aktuator   Pabrikan & Suplemén.

  • Part turn Electric actuator Explosion Proof  LQ model

    Bagian giliran modél Aktuator Éléktrator Élmu Bitu

    Bagian giliran modél Aktuator Éléktrator Élmu Bitu

    Aktuator klep modél LQ mangrupikeun generasi énggal perusahaan urang sareng tiasa dianggo pikeun nyetir sareng ngendalikeun klep kukupu, klep bal sareng klep colokan (klep bagian-péngkolan kalayan gerakan 90 °). Kalayan fungsi kendali lokal sareng kadali jauh duanana.
    ● Éta seueur dianggo di lapangan sapertos minyak, kimia, pembangkit listrik, pangobatan cai, pembuatan kertas. Sareng sajabana
    ● Perlindungan pager nyaéta IP67, sareng kelas buktina ngabeledug nyaéta d II CT6 (LQ1, LQ2) sareng d II BT6 (LQ3, LQ4, LQ4JS) 

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Bagean giliran Aktuator Éléktrator Buktina   Pabrikan & Suplemén.

  • Part Turn Electric Actuator

    Bagian Ngahurungkeun Listrik Aktuator

    Bélok péngkolan listrik  .

    Aktuator listrik NORTECH dianggo pikeun ngendalikeun 0 ~ 300. Klep puteran sareng produk anu sami, sapertos klep kukupu, klep bal, dampers, klep colokan, klep louver, sareng anu sanésna, éta nganggo AC415V, 380V, 240V, 220V, 110V, DC12V , 24V, 220V AC suplai kakuatan salaku sumber kakuatan nyetir, kalayan arus 4-20mA Sinyal atanapi 0-10V sinyal tegangan DC nyaéta sinyal kontrol, anu tiasa mindahkeun klep kana posisi anu dipikahoyong sareng ngawujudkeun kontrol otomatis na. Torsi kaluaran maksimum nyaéta 6000N-m, anu tiasa seueur dianggo dina minyak bumi, kimia, kakuatan listrik, metalurgi, farmasi, pembuatan kertas, Énergi, panguburan cai, pangiriman, tékstil, pamrosésan pangan, wangunan otomatisasi sareng bidang-bidang sanés. Dina waktos anu sasarengan, éta ngagaduhan seueur kaunggulan sapertos ukuran alit, beurat enteng, penampilan anu saé, struktur unik, kompak, gancang sareng nutup, gampang dipasang, torsi operasi alit, operasi anu merenah, posisi klep tampilan digital, henteu aya pangropéa sareng aman sareng pamakean merenah.

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Bélok péngkolan listrik   Pabrikan & Suplemén.

  • ASME Swing Check Valve

    ASME Swing Check Valve

    Klep dipariksa ASME Ayun, waja karbon, stainless steel sareng waja campuran

    Diaméterna: 2 ″ -32 ″, Class150-Class2500

    BS1868 / ASME B16.34 / API6D

    Nyanghareupan ka ANSI B16.10

    Awak / bonét / Disc: WCB / LCB / WC6 / WC9 / CF8 / CF8M

    Motong: No.1 / No.5 / No.8 / Paduan

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka ASME Ayun Cék Klep Pabrikan & Suplemén.

  • Static Balancing Valve

    Klep Balancing Statis

    Klep Balancing Statis, BS7350

    Dibereskeun klep pangaturan ganda Orifice (FODRV) sareng variabel Orifice double regulating valve (VODRV)

    DN65-DN300, Flange mungkas DIN EN1092-2 PN10, PN16

    Awak sareng bonét tina beusi mulur GGG-40.

    Batang stainless steel. Panyegelan: EPDM.

    Orifice variabel. Régulasi dobel.

    Suhu damel -10ºC + 120ºC.

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Klep Balancing Statis Pabrikan & Suplemén.

  • Forged Steel Globe Valve

    Ditempa Steel Globe Valve

    API602 Ditempa Steel Globe Valve

    1/2 ″ -2 ″, 800lbs-1500lbs-2500lbs

    API602 / BS5352 / ASME B16.34

    stop kontak las TO ANSI B16.11

    thread tungtung ka ASME B1.20.1

    Awak: A105 / F11 / F22 / F304 / F304L / LF2 / LF3 / F316

    Motong: No.1 / No.5 / No.8, SS304 / SS316 / Monel

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Ditempa Steel Globe Valve Pabrikan & Suplemén.

  • DIN-EN Globe Valve

    DIN-EN Globe Valve

    Klep DIN-EN Globe, Klep globe pola lempeng (pola Tee), pola sudut klep dunya, pola klep globe pola miring (tipe Y)

     

    bisa didesain salaku stop check valve, globe check valve, SDNR.

    segel bellows sayogi dina pamundut pikeun aplikasi uap suhu luhur

    Desain sareng pabrikan EN13709, diameter DN15-DN400, PN16-PN100.

    dina baja Cast (1.0619), stainless steel (1.4308,1.4408), baja campuran sareng stainless steel duplex

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka DIN-EN Globe Valve Pabrikan & Suplemén.

  • Bellow Seal Globe Valve

    Bellow Seal Globe Valve

    Klep dunya segel bells, dina waja cor, stainless steel sareng baja paduan, pikeun uap suhu luhur.

    Klep globe pola lempeng (pola Tee), pola sudut klep dunya, pola klep globe pola miring (tipe Y)

    Desain sareng pabrikan DIN3356 / EN13709

    DN15-DN400, PN10 / 16/25/40

    dina baja Cast (1.0619), stainless steel (1.4308,1.4408), baja campuran sareng stainless steel duplex

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Bellows Seal Globe Valve Pabrikan & Suplemén.

  • ASME Globe Valve

    ASME Globe Valve

    ASME Globe Valve, 2 ″ -30 ″, Class150-Class1500

    BS1873 / ASME B16.34

    Nyanghareupan ka ANSI B16.10

    Awak / bonét / cakram: Baja Karbon / Baja tahan karat

    Korsi: Caree stee // Stainless steel / STL

    Operasi: handwheel / gear box

    NORTECH mangrupikeun salah sahiji Cina anu unggul ASME Globe Valve Pabrikan & Suplemén.

12345 Teras> >> Halaman 1/5