Langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM.

Klep Bola Dipasang Trunnion

  • Trunnion mounted Ball Valve

    Trunnion dipasang Ball Valve

    Klep bal dipasang Trunnion NPS: 2 ″ -56 ″

    API 6D, API 607 ​​Firesafe, NACE MR0175, ATEX Certified.

    Peunteun tekanan: Class150-2500lbs

    Operasi manual, Operasi pneumatik sareng operasi Éléktrik.

    Awak: Baja cor, baja palsu

    Korsi: DEVLON / NYLON / PTFE / PPT / PEEK jsb

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Trunnion dipasang Ball Valve Pabrikan & Suplemén.

  • Fully Welded Ball Valve

    Katup Bola Dilas Pinuh

    Klep bal dilas pinuh, klep bal pipa API6D

    Baja ditempa lengkep dilas, klep bawah tanah.

    Nps: 6 ″ -40 ″

    Peunteun tekanan: Class150-1500lbs

    Awak waja ditempa

    Korsi NYLON / PTFE / RPTFE / PEEK / PPL

    ASME B16.34, API6D

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Katup Bola Dilas Pinuh Pabrikan & Suplemén.

  • Metal Seated Ball Valve

    Klep Bola Dipaké Metal

    Klep Bola Dipaké Logam, bal ngapung sareng bola trunnion

    cocog pikeun kaayaan kerja anu parah, suhu luhur, tahan aus

    tiasa janten sealing Uni-directional sareng sealing bi-directional

    DBB sayogi pikeun logam Trunnion klep bal anu didamel

    NPS: 1/2 ″ -36 ″

    Peunteun tekanan: Class150-900lbs

    ASME B16.34, API6D

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Klep Bola Dipaké Metal Pabrikan & Suplemén.

  • Top Entry Ball Valve

    Top Éntri Ball klep

    Top klep Entry Bola, digunakeun dina sistem pipa dimana bagian luhur klep tiasa dicabut pikeun kéngingkeun aksés kana bal sareng korsi tanpa nyoplokkeun klep sadayana tina sistem pipa. Klep bal éntri top biasana dianggo dina sistem prosés anu mana perawatan di-line langkung dipikaresep tibatan panyabutan klep lengkep.

     

    • NPS: 2 ″ -36 ″
    • Peunteun tekanan: Class150-2500lbs
    • Awak: Baja tuang / Baja palsu
    • Korsi: DEVLON / NYLON / PTFE / PPT / PEEK jsb
    • ASME B16.34, API6D

    NORTECH mangrupikeun salah sahiji Cina anu unggul Top Éntri Ball klep  Pabrikan & Suplemén.

  • Double Block And Bleed Ball Valve

    Blok Ganda Sareng Klep Bola Bleed

    The Blok Ganda Sareng Klep Bola Bleed, dirancang pikeun ngaganti bentuk kompléks sababaraha sambungan klep dina pipa. éta ngamangpaatkeun desain kembar-klep. Ku ngagabungkeun dua klep kana hiji awak, desain kembar-klep ngirangan beurat sareng jalan bocor poténsial nalika minuhan sarat OSHA pikeun blok dua kali sareng perdarahan.

    • Ukuran: 1/2 - 16 Inci.
    • Tekanan: Kelas 150 LB - 2500 LB.
    • Bahan: Baja Karbon, Baja Karat, Baja Alloy, jsb.
    • kumalayang atanapi trunnion dipasang, pikeun tujuan DBB sareng DIB.

    NORTECH mangrupikeun salah sahiji Cina anu unggul Blok Ganda Sareng Klep Bola Bleed Pabrikan & Suplemén.