Langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM.

Ngapung Ball Valve

  • 3 Piece Floating Ball Valve

    3 Sapotong Klep Bola Ngapung

    3-sapotong klep bal ngambang, tungtung benang

    Standar Desain & Pabrik: ASME B16.34

    Diménsi Nyanghareupan: ASME B16.10

    Diménsi Sambungan Thread: BSP / BSPT / NPT

    Peunteun Tekanan-Suhu: ASME B16.34

    Tés sareng Pamariksaan: API598, API6D

    Jenis Operasi: Aktuator Pneumatik lakonan dobel.

    DN (NPS): 1/2 ″ ~ 4 ″

    PN (LB): 1000psi

    Bahan: CF3, CF3M, CF8, CF8M

    NORTECH mangrupikeun salah sahiji Cina anu unggul 3 Sapotong Klep Bola Ngapung Pabrikan & Suplemén.

  • Floating Ball Valve

    Ngapung Ball Valve

    Klep bal ngambang, diaméterna nominal 1/2 "~ 8"

    API6D, Fire proof API607, ATEX Certified

    Peunteun Tekanan : KELAS 150 ~ 600

    Standar Desain: ASME B 16.34 / API 6D / API 608 / BS EN ISO17292 / ISO14313

    Diménsi Nyanghareupan : ASME B 16.10 / API 6D / EN558

    Sambungan Akhir: ASME B 16.5 / ASME B 16.47 / ASME B 16.25 / EN1092 / JIS B2220 / GOST12815

    Jenis Konéksi: RF / RTJ / BW.

    Operasi manual, Operasi pneumatik, operasi Éléktrik, atanapi batang Gratis kalayan foractuators bentuk plat ISO5211.

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Ngapung Ball Valve Pabrikan & Suplemén.