Langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM.

3 arah bal klep

Pedaran pondok:

3 arah klep bal  nyaéta Tipe T sareng Tipe L. T - tipe tiasa ngadamel tilu sambungan silih pipa ortogonal sareng neukteuk saluran anu katilu, ngalihkeun, pangaruh confluent. L Jinis klep bola tilu arah ngan tiasa nyambungkeun dua pipa anu saling orthogonal, henteu tiasa ngajaga pipa katilu saling nyambung dina waktos anu sami, ngan ukur maénkeun peran distribusi.

3 arah bola klep tipe L sareng tipe T

seuneu aman sareng ATEX Certified
Kisaran Ukuran Nominal: NPS 1/2 "~ 12"
Peunteun Tekanan: Kelas 150LB - 900LB
Sambungan: Flange (RF, FF, RTJ), Butt Las (BW), Socket Las (SW)
Spesifikasi Desain:
Desain: API599 API6D
Peunteun tekanan-suhu: ASME B16.34
Diménsi nyanghareupan pikeun las bokong sareng klep flanged: ASME B16.10
Desain flange: ASME B16.5
Desain las kancing: ASME B16.25

NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka 3 arah bal klep   Pabrikan & Suplemén.


Detil Produk

Tanda Produk

Naon klep bola 3 arah?

3 arah klep bal  nyaéta Tipe T sareng Tipe L. T - tipe tiasa ngadamel tilu sambungan silih pipa ortogonal sareng neukteuk saluran anu katilu, ngalihkeun, pangaruh confluent. L Jinis klep bola tilu arah ngan tiasa nyambungkeun dua pipa anu saling orthogonal, henteu tiasa ngajaga pipa katilu saling nyambung dina waktos anu sami, ngan ukur maénkeun peran distribusi.

Fitur utama klep bal NORTECH 3 arah

1, klep bola tilu arah pneumatic, klep bal tilu arah dina struktur pamakean struktur terintegrasi, 4 sisi tipe klep sealing tipe, sambungan flange kirang, reliabilitas tinggi, desain pikeun ngahontal ringan

2, tilu arah bal klep hirup panjang umur, kapasitas aliran ageung, résistansi alit

3, bola tilu arah klep numutkeun peran polah tunggal sareng ganda dua jinis, jenis akting tunggal dicirikeun ku sakali gagal sumber kakuatan, klep bal bakal dina syarat sistem kontrol nagara

Klep bal sareng klep gerbang mangrupikeun jinis klep anu sami, bédana nyaéta bagian nutupna nyaéta bal, bal di sakitar garis tengah awak klep pikeun rotasi pikeun muka sareng nutup klep. Klep bal dina pipa biasana dianggo pikeun ngeureunkeun, ngadistribusikaeun sareng ngarobih arah aliran sedeng. Ball Valve mangrupikeun jinis anyar klep anu seueur dianggo.

Spesifikasi téknis klep bal NORTECH 3 arah

Sadaya klep didesain pikeun sasuai sareng sarat tina ASME B16.34, sareng ASME ogé kabutuhan konsumén salaku
lumaku.
Actuator:
Gigi, Listrik, Silinder, Pneumatik, Hidrolik, tuas, Ranté kabayang
Bahan Awak:
A216-WCB (Baja Karbon), A217-WC6 (1-1 / 4Cr-1 / 2Mo), A217-WC9 (2-1⁄4Cr – 1Mo), A217-C5 (5Cr – 1⁄2Mo), A217-C12 (9Cr – 1Mo), A352-LCB
(Baja Karbon), A352-LCC (Baja Karbon), A351-CF8M (18Cr – 9Ni – 2Mo), A351-CF3M (18Cr – 9Ni – 2Mo)
Penjaminan Kualitas (QA):
Unggal léngkah tina pangadaan ngaliwatan produksi, las, rakitan, tés, sareng bungkus saluyu sareng program anu kualitas
sareng prosedur (manual ASME Bagéan III sareng manual ISO 9001).
Kontrol Kualitas (QC):
QC tanggel waler pikeun sadaya aspek kualitas, tina nampi matéri pikeun ngendalikeun mesin, las, nondestructive
pamariksaan, rakitan, tés tekanan, beberesih, ngalukis, sareng bungkus.
Tés Tekanan:
Unggal klep diteken tekanan saluyu sareng API 6D, API 598, atanapi sarat konsumén khusus nalika lumaku.

3 way ball valve12

Produk Tembongkeun: 3 arah bal klep

3 way ball valve10
3 way ball valve9

Aplikasi Produk:

Naon klep bola 3 arah anu dianggo?

Jenis ieu  3 arah bal klep  anu seueur dianggo dina pipa biasana dianggo pikeun ngeureunkeun, ngadistribusikaeun sareng ngarobih arah aliran sedeng. Salaku tambahan, ku aktuator listrik multi-péngkolan, sedeng tiasa disaluyukeun sareng dipotong pageuh. Digunakeun sacara lega dina minyak bumi, industri kimia, suplai cai pakotaan sareng kaayaan pembuangan anu meryogikeun cut-off anu ketat.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali