Langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM.

Bellows Seal Gate Valve

Pedaran pondok:

Klep gerbang segel Bellows, dina waja cor, stainless steel sareng baja paduan, pikeun uap suhu luhur.

2 ″ -24 ″, batang naék, batang henteu muter

Tungtung sambungan RF, BW, RTJ

Peunteun tekanan Kelas150 / 300/600/900/1500

Desain standar API600

Ngadep sareng ANSI B 16.10

NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Bellows Seal Gate Valve Pabrikan & Suplemén.


Detil Produk

Tanda Produk

Naon klep gerbang segel bellows?

Bellows Seal Gate Valve diciptakeun pikeun nyumponan sarat ketat tina ketat sareng kaayaan kerja anu parna.

kajaba pikeun pakét konvensional pakét salaku sadaya klep gerbang, éta klep panto gerbang segel ogé ngagaduhan alat pengemasan di handap.

éta cara béda-béda pikeun ngarangkep nyaéta alat anu disebat segel lonceng, tabung logam sapertos akordon anu diikat kana batang klep sareng ka bonét, ngawangun segel kabocoran-buktina kalayan gesekan anu teu tiasa diémutan sareng segel bellow tiasa manteng sareng dikomprés ku gerak linier batang geser. Nalika bélows mangrupikeun tabung logam anu teu kaganggu, teu aya tempat pisan pikeun kabocoran dikembangkeun.

Pelabuhan dina bonét anu diperpanjang janten titik sambungan pikeun sensor deteksi kabocoran cairan prosés, pikeun disada alarem sareng / atanapi nyandak tindakan upami bénjol pecah. Nalika segel bellows rusak, sénsor bakal ngadeteksi kabocoran sareng rakitan bungkus standar bakal ngajaga segel anu lumayan dugi ka perbaikan dilakukeun dina klep.Bellows ngagaduhan umur jasa anu kawates, anu hartosna kamungkinan beubeulahan sigana. Ieu sababna rakitan pengepakan konvensional sok dilebetkeun kana bonét anu dibekelan ku bellows.

Bélows bentukna akordion dikandung sareng dijagaan dina jero tabung logam kandel.Hiji tungtung bél dilas kana batang klep, sareng tungtung anu sanés dilas kana tabung pelindung. Kalayan flange lega tabung pageuh dijepit dina bonét klep, segel bébas bocor aya.

Bellows ngagaduhan umur jasa anu kawates, anu hartosna kamungkinan pecah sigana. Ieu sababna rakitan pakét konvensional sok dilebetkeun kana bonét anu diperyogikeun ku bellows.So segel bellows mangrupikeun panyegelan tambahan pikeun klep gerbang, éta cocog pikeun sababaraha kaayaan kerja anu parna.

Fitur utama klep gerbang segel bellows?

Khususna prosés kimia cairan dina pipa sering toksik, radioaktif sareng bahaya. Klep gerbang segel Bellowsdigunakeun pikeun nyegah kabocoran bahan kimia toksik kana atmosfir. Bahan awakna tiasa dipilih tina sadaya bahan anu sayogi, Di handap ieu tiasa disayogikeun dina bahan anu béda sapertos 316Ti, 321, C276 atanapi Alloy 625.

  • 1). Logam bellows ngégél batang anu obah sareng ningkatkeun daya tahan klep segel bobot anu dipak.
  • 2). Pelabuhan monitor bows (opsional): Colokkeun tiasa dihubungkeun sareng rohangan di luhur bells kanggo ngawas kinerja.
  • 3) .Dua segel batang sékundér: a) Tempat méja dina posisi kabuka; b) Pakét grafit.
  • 4).pikeun klep gerbang segel Bellows, komponén konci na béngsin logam, tungtung handap sareng batang klep digulung otomatis dipasang, sareng ujung luhur sareng tabung perlindungan anu digulung otomatis ogé. Halangan logam kabentuk antara batang dina titik na lebet ngalangkungan wates tekanan sareng cairan prosés dina klep, pikeun ngaleungitkeun kabocoran batang;
  • 5). Katup bél-disegel biasana kabocoran dités nganggo spéktrométer massa pikeun ngadeteksi tingkat kabocoran di handap 1x10E-06 std.cc/sec. Desain sealing ganda (bellows segel sareng pengepakan batang) upami bél gagal, bungkus batang klep ogé bakal nyingkahan kabocoran, sareng saluyu sareng standar ketat internasional;
  • 6). Bonéét anu diségél di handap dicadangkeun sareng set pengepakan bobot standar sareng port monitoring kabocoran antara bél sareng bungkus supados nyegah pelepasan bencana cairan bahaya nalika kabocoran bellow.
  • 7). Sanés salaku sekrup gajih tradtional ukur pikeun benang bobot, Puting gajih didesain dina bonét klep, urang tiasa lubricate pelumas bobot, nut sareng bushing langsung, ngalangkungan pentil gajih;
  • 8). Handwheel dirancang sacara ergonomis, umur palayanan anu langkung lami, gampang dioperasikeun, langkung aman sareng langkung dipercaya;

Spesifikasi klep gerbang segel bellows?

specification of bellows seal gate valve 01

Spésifikasi Téknis

Ngaran Produk Klep gerbang segel Bellows
Diaméter nominal 2 "-24"
Gagang Batang naék, batang henteu muter
Desain Bellows MSS SP117
Tungtung flange ASME B16.5
Kancing dilas sareng standar  ASME B16.25
Peunteun tekanan-suhu  ASME B16.34
Peunteun tekanan Kelas150 / 300/600/900/1500
Standar desain API600
Ngadepung ANSI B 16.10
Suhu ngagawekeun -196 ~ 600 ° C (gumantung kana bahan anu dipilih)
Standar pamariksaan API598 / API6D / ISO5208
Aplikasi utama Kukus / Minyak / Gas
Jinis operasi Handwheel /Kothak gear manual

Aktuator listrik

specification of bellows seal gate valve
  • (1) Dipénta: nyanghareupan Stéples - Monel - Hastelloy - bahan séjén
  • (2) Dipénta: nyanghareupan Stéples - Monel - Hastelloy - bahan séjén
  • (3) Dipénta: 18 Cr - Monel - Hastelloy - bahan séjén
  • (4) Dipénta: Beusi Nodular - Nitronic 60
  • (5) Dipénta: PTFE - bahan sanés

Tembongkeun Produk:

bellow gate valve 02
Bellow Gate Valve 6”150lb

Aplikasi tina klep gerbang segel Bellows

Jenis ieu  Bellows Seal Gate Valve loba dimangpaatkeun dina pipa sareng cairan & cairan sanés, khususna pikeun cairan anu toksik, radioaktif sareng bahaya 

  • Bénsin / minyak
  • Bahan Kimia / Pétrokimia
  • Industri farmasi
  • Kakuatan sareng Utiliti
  • Industri pupuk

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali