Langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM.

Ukuran ageung klep Gerbang Besi

Pedaran pondok:

Ukuran klep gerbang beusi tuang ageung

Pamasangan nangtung sareng horizontal.

Awak dina beusi cor, beusi saluran, kuningan, perunggu sareng cingcin stainless steel

pikeun ngubaran cai, pepelakan gula, cai pot

PN6-10-16

OS&Y Rising bobot DN700-DN1200

Batang henteu naék DN700-DN1800

DIN3352 F4 / F5, EN1074-2 / ​​BS5163 / AWWA C500

NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Klep Gerbang Logam Duduk Pabrikan & Suplemén.


Detil Produk

Tanda Produk

Naon klep ukuranana matak besi gerbang ukuranana?

Ukuran ageung klep Gerbang Besi loba dipaké garis utama suplai cai, industri cai, suplai cai sareng drainase, panguburan cai limbah, sistem pasokan cai pakotaan.

  • Logam dipangku ku kuningan, gangsa, sareng cincin panyegelan stainless steel.
  • Duanana batang Non-naék sareng batang Rising sayogi.
  • Panyekel utama pikeun proyék-proyék pangwangunan cai Cina.
  • produksi khusus numutkeun kaayaan damel.
  • Batang penyuluhan sayogi nalika pamundut.
  • Rupa-rupa jinis operasi sayogi nalika pamundut.

Fitur utama NORTECH Ukuran ageung Cast Iron Gate Valve?

NORTECH Ukuran ageung klep Gerbang Besi nawiskeun pamungkas dina layanan anu dipercaya dimana waé tekanan minimum anu penting.

  • 1) Dina sekrup sareng batang anu henteu naék, anu tetep dina posisi anu sami naha klepna kabuka atanapi katutup. éta tiasa dianggo di jero taneuh, atanapi nalika rohangan diwatesan. médiamét dugi ka DN1600.
  • 2) Sekrup luar sareng York (OS&Y), batang naék angkat nalika klep muka sareng handap nalika klep nutup kanggo nyayogikeun indikasi visual naha aliran hurung atanapi pareum. Batang ieu diisolasi tina média prosés pikeun umur jasa langkung lami tibatan klep sareng bobot anu henteu naék. Démieter dugi ka DN1200

Standar EN1171, BS5163, DIN3352,

  • 1) flange PN6 / PN10 / PN16, tabel BS10 D / E / F, RF sareng FF
  • 2) E.klep ach diuji sacara hidrostatik kana BS EN 12266-1: 2003 / BS6755 / ISO5208

Baku MSS-SP70

  • 1) Flange ASME B16.47, AWWA 
  • 2) Unggal klep diuji sacara hidrostatik kana API598 / ISO5208

Husus pikeun klep gerbang beusi ukuran ageung.

  • 1) ring korsi klep sareng cincin ngaganjel didesain ku létah sareng alur, tanpa las.
  • 2) saluran hidayah dirancang kalayan pamasangan horisontal (dina pamundut)
body-of-large-gate-valve

Awak klep gerbang ukuran ageung

wedge-of-large-gate-valve

Klep klep gerbang ukuran ageung

body-and-wedge-structure

Struktur klep gerbang ukuran ageung pikeun instalasi horisontal

Spésifikasi téknis tina NORTECH Ukuran ageung Cast Iron Gate Valve?

 Spésifikasi:

Desain sareng Pabrik DIN3352 F4 / F5, EN1074-2 / ​​BS5163 / MSS-SP70 / AWWA C500
Ngadepung  DIN3202 / EN558-1 / BS5163 / ANSI B16.10
Peunteun tekanan PN6-10-16, Kelas125-150
Tungtung flange EN1092-2 PN6-10-16, BS10 Talbe DEF, ASME B16.47 / AWWA
Ukuran (batang naék) DN700-DN1200
Ukuran (Batang henteu naék) DN700-DN1800
Awak, ngaganjel sareng bonét Beusi saluran GGG40 / GGG50 / A536-60-40-12 / 60-40-18
Cingcin korsi / cincin ngaganjel Kuningan / Perunggu / 2Cr13 / SS304 / SS316
Operasi Handwheel, Cacing Gear, aktuator listrik
Aplikasi Perlakuan cai, kokotor, suplai cai kota, jsb

 

 

1

Tembongkeun Produk:

metal-seated-cast-iron-gate-valve-04
gate valve DN1400 PN10 with bronze seat

Aplikasi tina klep gerbang besi cor ukuran badag NORTECH

Ukuran ageung klep Gerbang Besi anu seueur dianggo dina sumber utama cai di kota, perawatan limbah, industri konstruksi, jalur pipa minyak bumi, industri kimia, industri bahan pangan, tutuwuhan Gula, industri farmasi, industri tekstil, sektor kakuatan, damel kapal, industri metalurgi, sistem énergi sareng pipa cairan sanés salaku régulator atanapi alat cut-off.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali