Langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM.

Ditempa Steel Globe Valve

Pedaran pondok:

API602 Ditempa Steel Globe Valve

1/2 ″ -2 ″, 800lbs-1500lbs-2500lbs

API602 / BS5352 / ASME B16.34

stop kontak las TO ANSI B16.11

thread tungtung ka ASME B1.20.1

Awak: A105 / F11 / F22 / F304 / F304L / LF2 / LF3 / F316

Motong: No.1 / No.5 / No.8, SS304 / SS316 / Monel

NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Ditempa Steel Globe Valve Pabrikan & Suplemén.


Detil Produk

Tanda Produk

Naon klep dunya baja palsu API602?

API602 Ditempa Steel Globe Valve mangrupikeun desain khusus ukuran leutik klep dunya.

Salaku klep dunya, éta ngagaduhan sadaya ciri klep dunya, gancang kabuka sareng nutup.

katup. sakumaha biasa, bagian anu muka sareng nutup nyaéta gerbang, dina bentuk ngaganjel, éta sababna aranjeunna disebat salaku klep gerbang ngaganjel. arah gerak gerbangna jejeg sareng arah cairan. Klep gerbang ngaganjel ngan ukur tiasa dibuka sacara lengkep sareng ditutup secara lengkep sareng henteu tiasa disaluyukeun sareng didorong. Klep gerbang didesain kanggo dianggo sacara kabuka atanapi panutupanana lengkep, kusabab kusabab bentuk obturator na anu bentukna ngaganjel , upami éta dioperasikeun sawaréh kabuka, bakal aya leungitna tekanan ageung sareng permukaan panyegelan bakal dirusak dina pangaruh cairanana.

tapi API602 klep dunya baja palsu ngagaduhan ciri nyalira. éta didamel dina baja karbon palsu, stainless steel, waja alloy, kalayan awak kompak, cocog pikeun cairan tekanan tinggi. bonét éta tiasa dibungkus, dilas sareng tekanan anu diségel, numutkeun kaayaan damel.

Fitur utama klep dunya baja palsu API602?

Fitur utama API602 klep dunya baja palsu

  • 1) batang naék kalayan presisi benang dobel pikeun operasi gancang.
  • 2) Awak kana gabungan bonét dirancang pikeun nerapkeun beban seragam kana gasket pikeun mastikeun segel buktina bocor.
  • 5) Backseat dirancang pikeun ngagentoskeun tekanan deui kana pengepakan bobot nalika dipangku lengkep. Ngaganti bungkus batang dina tekenan henteu disarankeun.
  • 6) Paking batang dirancang pikeun kontrol anu optimal tina kabocoran émisi kabur ka atmosfir. Tingkat kabocoran émisi ultra-handap dijamin ku bérésna dina tempat panyegelan batang, écésan diametris anu dikirangan sareng kendali lempeng bobot.
  • 7) Bélows segel sayogi nalika pamundut
  • 8) Permukaan panyegelésan sétélétét ningkatkeun résistansi pikeun maké, abrasi sareng erosi tina permukaan panyegelan.
  • 10) Kontrol émisi buronan low.

Spésifikasi téknis tina API602 palsu baja dunya klep?

Spésifikasi API602 klep dunya baja palsu

Desain sareng pabrik API602 / BS5352 / ASME B16.34
Diaméter (NPS) 1/2 "-2"
Palabuhan (boléd) Palabuhan standar (dikurangan boléd) sareng palabuhan pinuh (full bore)
Peunteun tekanan (Kelas) 800lbs-1500lbs-2500lbs
Bahan awak A105 / F11 / F22 / F304 / F304L / LF2 / LF3 / F316
Bahan motong No.1 / No.5 / No.8, SS304 / SS316 / Monel
Sambel las ANSI B16.11
Thread ASME B1.20.1
Flensa (integral sareng las) ASME B16.5
Boléd Bonét sareng Bonét anu dilas 800lbs-1500lbs
Bonét segel tekanan (PSB) 1500lbs-2500lbs
NACE NACE MR-0175 atanapi MR-0103
Tés sareng pamariksaan API598

Tembongkeun Produk:

API602-forged-steel-gate-valve
API602-forged-steel-gate-valves
globe valve 02
globe valve 03

Aplikasi tina klep dunya baja palsu API602

API jenis ieu 602 Ditempa Steel Globe Valve loba dimangpaatkeun dina pipa ku cairan & cairan sanés. Bénsin, minyak, Kimia, Pétrokimia, Kakuatan sareng Utilitas jsb, khususna dina kaayaan dimana épisiénsi aliran tinggi, pareum pageuh sareng jasa panjang diperyogikeun. Pilihan rupa bahan cangkang sareng bahan motong ngaliput sadayana aplikasi, ti jinis jasa non-korosif unggal dintenna dugi ka layanan kritis kalayan média anu agrésif pisan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali