Langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM.

Klep Kupu Ékséntrik Tripel

Pedaran pondok:

Klep kukupu ékséntris tripel, kinerja tinggi

Standar Desain sareng Pabrik: API609

Nyanghareupan: ANSI B 16.10

Suhu sareng tekanan ASME B 16.34

Peunteun tekanan ANSI 150/300/600/900

DN50-DN1500 (2 ″ -60 ″)

Bahan: Baja karbon / Baja tahan karat / Monel / Hastelloy jsb

Korsi: Multi-layer atanapi metal-metal

NORTECH mangrupikeun salah sahiji klep Kukupu Triple Éksentrik Cina anu kasohor Pabrikan & Suplemén.


Detil Produk

Tanda Produk

naon klep kukupu tilu ékséntrik?

Klep kukupu ékséntris tripel, ogé katelah klep tilu offset kukupu, mangrupikeun salah sahiji jinis klep kukupu kinerja tinggi, dirancang pikeun kaayaan damel tekanan tinggi, suhu luhur, sareng frékuénsi luhur kabuka sareng caket.

Klep kukupu dijejeran klep, kalayan desain anu saé sareng téknologi manufaktur, tiasa diandelkeun dina kualitas sareng ramah dina biaya. Nanging pikeun aplikasi parah sapertos suhu tinggi atanapi dina frekuensi pembukaan sareng nutup anu luhur, henteu kénging nganggo klep kukupu korsi lemes. klep kukupu segel heuras, korsi logam atanapi korsi keramik, dirancang pikeun suhu luhur, tekanan tinggi atanapi frékuénsi luhur kabuka-tutup, mimiti digunakeun, tapi kinerja panyegelan klep kukupu segel tradisional tradisional janten perhatian anu penting.

Klep kukupu ékséntris tripel (ogé katelah klep kupu-kupu anu triple) parantos dipanggihan dina hal ieu.

Aya seueur ciri pikeun klep kukupu ékséntris tilu.Aya korsi klep integral-to-body, kalayan sudut tempat diuk anu dioptimalkeun, dilapis ku bahan anti ageman anu cocog pikeun jutaan muka sareng nutup, stainless steel pikeun résistansi korosi, sareng bahan pikeun suhu luhur. Sareng multi-lapisan cincin panyegelan lemes atanapi cingir sealing anu sesah dilereskeun dina disk kukupu. Jinis desain ieu ngamungkinkeun ngajantenkeun klep kukupu triple langkung tahan ka guncangan termal atanapi puncak tekanan sareng korosi, dibandingkeun sareng klep kukupu tradisional.

anu leakage nol tina urang klep kukupu ékséntris tiludilaksanakeun ku cincin panyegelan stainless steel komposit dipasang dina disk. Desain rotasi sudut katuhu sareng gesekan nol diterapkeun ku prinsip ékséntris triple anu béda. Éta ngaleungitkeun gesekan antara korsi sareng cingir sealing dina rotasi 90º, torsi anu langkung alit hartosna urang tiasa ngamimitian klep ku aktuator anu langkung alit, pikeun ngahemat seueur biaya sareng rohangan.

Nalika klep ditutup, torsi mékanisme transmisi tiasa ningkat pikeun nyayogikeun santunan. Ieu pisan ningkatkeun kinerja sealing tinaklep kukupu ékséntris tilu sareng manjangkeun umur jasa éta.

Triple eccentric butterfly valve

Desain offset Triple

  • The offset anu munggaran nyaéta poros klep anu aya di tukangeun aci disk supados segelna tiasa nutup sacara lengkep sakabeh korsi klep.
  • The offset kadua nyaéta garis tengah aci klep offset tina pipa sareng klep centerline pikeun nyegah gangguan tina muka klep sareng nutup.
  • The offset katilu nyaéta sumbu kerucut korsi nyimpang tina garis tengah aci klep, anu ngaleungitkeun gesekan nalika nutup sareng muka sareng ngahontal segel komprési seragam di sakuriling korsi.

Ieu di luhur mangrupikeun perkenalan ti klep kukupu ékséntris tilu. Éta mangrupikeun jenis klep kukupu kinerja tinggi anu ayeuna dianggo dina seueur bidang.

Fitur utama klep kukupu triplek

  • Konstruksi sadaya-logam tahan seuneu.
  • Lapisan korsi Stél® kelas 6 nyayogikeun katahanan anu hadé.
  • Rujukan disk kabuka / katutup sareng indikator posisi cakram éksternal nyederhanakeun prosedur pamasangan / panyabutan kana API 609.
  • Cingcin segel logam komposit mastikeun distribusi gaya tempat diuk anu sampurna sakitar kuriling mesin-presisi.
  • Flange spot nyanghareup mastikeun nutupan bolting sareng planarity washer, ningkatkeun reliabilitas sareng kaamanan anu sasarengan.
  • Gampang diganti duplex multi-lapisan sareng cingcin segel grafit.
  • Aci hiji-potongan anu kuat nguatkeun pikeun mindahkeun / ngajaga torsi épisién.
  • Protéktor bantalan grafit dikepang nyegah panyusutan kokotor, mastikeun ténis anu tetep sareng operasional klep.
  • Kelenjar pengepakan dua buah sareng pengepak grafit ngirangan résiko émisi éksternal.
  • Konéksi sambungan aci-to-disk anu diamankeun pikeun integritas poros maksimum.
  • Gasket tatu spiral, segel sareng cincin bungkus tiasa diganti ku teu aya alat khusus.
  • Bantalan tugas beurat tahan beban tekanan tinggi sareng pakean.
  • Penanganan résiko ékstrusi poros internal sareng éksternal cocog sareng standar internasional.

Spésifikasi téknis tina klep kukupu triplek

Desain  API 609 / ASME B16.34
Sambungan Akhir  Jenis wafer, tipe Lug, tipe Flanged, tipe Buttweld
Operasi  Manual / Pneumatik / Listrik
Rentang Ukuran  NPS 2 "-60" (DN50-DN1500)
Peunteun Tekanan  ASME Kelas150-300-600-900 (PN16-PN25-PN40-63-100)
Standar flange
 DIN PN10 / 16/25, ANSI B16.1, BS4504, ISO PN10 / 16, BS 10 Méja D, BS 10 Méja E
Ngadepung
 ANSI B16.10, EN558-1 Series 13 & 14
Suhu  -29 ℃ dugi ka 450 (gumantung kana bahan anu dipilih)
Bagéan  Bahan-bahanna
Awak  Baja karbon, Baja tahan karat, Baja duplex
Cakram  Baja karbon, Baja tahan karat, Baja duplex, Baja campuran
Korsi awak
 13CR / STL / SS304 / SS316
Korsi
 Muilti-layer (SS + Graphite atanapi SS + PTFE) / metal-metal

Tembongkeun Produk:

Triple-Eccentric-Butterfly-Valve-05
Triple-Eccentric-Butterfly-Valve-wafer
Triple-Eccentric-Butterfly-Valve-07
Triple-Eccentric-Butterfly-Valve-06

Appilcation:

Jenis ieu  Klep Kupu Ékséntrik Tripel  cocog pikeun nanganan rupa-rupa cairan dina minyak & gas, petrokimia, kimia, batubara, desalinasi, damel cai, industri pangan & inuman. Ogé pikeun tanaga surya, panas bumi sareng hidro, bahan bakar fosil, pemanasan kabupaten, penambangan, galangan kapal sareng séktor aerospace.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali