Langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM.

Uji klep kukupu sareng metode ngungkulan pamasangan

Wafer-Butterfly-Valve-01 Triple-Eccentric-Butterfly-Valve-300x300 
Tés klep kukupu sareng pangaturan:
1. Klep kukupu mangrupikeun komponén manual, pneumatik, hidrolik, sareng listrik anu parantos leres debugging sateuacan angkat ka pabrik. Nalika mariksa deui kinerja panyegelan, pangguna kedah merata kadua sisina inlet sareng outlet, nutup klep kukupu, sareng nerapkeun tekanan ka sisi sisipna. Titenan naha aya kabocoran di sisi outlet. Sateuacan uji kakuatan pipa, piring disk kedah dibuka pikeun nyegah karusakan dina pasangan panyegelan.
2. Sanaos Diyue parantos ngalaman pamariksaan anu ketat sareng ékspérimén sateuacan miang ka pabrik, aya ogé sababaraha produk anu sacara otomatis ngarobih posisi sekrup nalika transportasi, meryogikeun panyesuaian, pneumatik, hidrolik, jst. .
3. Muka sareng nutup stroke mékanisme kontrol parantos disaluyukeun nalika klep kupu-kupu drive listrik angkat ka pabrik. Dina raraga nyegah arah anu salah nalika listrik dihurungkeun, pangguna mimiti hurungkeun kakuatan sacara manual kana posisi satengah terbuka saatos ngahurungkeun kakuatan pikeun kahiji kalina, teras pencét saklar listrik pikeun mariksa arah mana pelat indikator saluyu sareng arah nutup tina klep.
2. Kasalahan umum sareng cara ngaleungitkeun klep kukupu:
1. Sateuacan masang klep kukupu, pastikeun naha kinerja klep kukupu sareng panah arah aliran sedeng anu saluyu sareng kaayaan gerak, sareng rongga jero klep Guilong kedah dilebetkeun sareng diberesihan. Henteu kéngingkeun bahan asing ngalampirkeun kana cincin panyegelan sareng piring kukupu. Henteu kéngingkeun nutup piring kukupu pikeun ngahindaran karusakan tina cincin panyegelan.
2. Disarankeun nganggo flange khusus pikeun klep kukupu, nyaéta, HGJ54-91 tipe socket las baja flange pikeun pamasangan pelat disk.
3. Posisi anu paling saé pikeun pamasangan klep kukupu dina pipa nyaéta pamasangan nangtung, tapi henteu pamasangan tibalik-handap.
4. Aliran klep kukupu kedah disaluyukeun nalika dianggo, sareng éta dikawasa ku kotak gear cacing.
5. Kanggo klep cakram sareng sajumlah ageung waktos muka sareng nutup, buka tutup kotak cacing gear sakitar dua bulan kanggo mariksa naha manténa normal. Simpen jumlah mantega anu saé.
6. Pariksa ketang unggal bagéan sambungan, anu henteu ngan mastikeun sipat sapertos lebah bungkusna, tapi ogé mastikeun rotasi fléksibel tina batang klep.
7. Produk klep kukupu anu disegel logam henteu cocog pikeun dipasang dina tungtung pipa. Upami éta kedah dipasang di tungtung pipa, flange outlet kedah dipasang pikeun nyegah cincin segel tina diteken sareng diposisikan dina posisi anu langkung ageung.
8. Masang gagang klep sareng nganggo réspon Périodik parios épék panggunaan klep, sareng énggal miceun sesar anu kapendak.
3. Métode éliminasi waktos anu tepat pikeun kagagalan anu mungkin dijentrekeun dina tabél ieu: Kamungkinan anu nyababkeun kagagalan metode éliminasi Kabocoran permukaan anu nyéépkeun 1. Pelat kukupu sareng permukaan sealing ngandung lebu
2. Posisi panutupan pelat kukupu sareng permukaan panyegelan henteu leres
3. Sisi outlet dilengkepan bolts flange anu henteu rata diteken atanapi henteu sesuai sareng sarat Gambar 1. Arah tés tekanan henteu saluyu sareng sarat Gambar 1.
1. Ngaleungitkeun pangotor sareng bersihkeun rongga jero klep
2. Saluyukeun sekrup pangaturan tina gear cacing atanapi aktuator listrik pikeun ngahontal posisi nutup tina klep. 3. Pariksa pesawat flange ningkatna sareng nagara pengetatan baud. Aranjeunna kedah diperketat merata.
4. Pencét dina arah segel tip
5. Kabocoran dina kadua tungtung klep:
1. Gasket sealing dina dua sisi gagal
2. Ketegangan flange pipa henteu rata atanapi henteu dikomprés
3. Gasket panyegelan luhur sareng handap tina cincin panyegelan henteu leres. 1. Ganti gasket panyegelan. 2. Kencengkeun bolts flange (bahkan gaya). 3. Cabut cincin tekanan tina klep sareng ngagentos cincin cingcin. Gasket anu gagal

Nortech mangrupikeun salah sahiji pabrik klep industri terkenal di Cina kalayan sertifikasi kualitas ISO9001.

Produk utama: Klep KlepKlep Bola,Gerbang KlepPariksa KlepGlobe Vavlve,Y-GalurAcurator Listrik , Akurator Pneumatik.

 

 


Waktos Post: Jul-23-2021