Langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM.

Kauntungan klep dunya

bellow-globe-valve01
(1) struktur klep dunya langkung saderhana tibatan klep gerbang, sareng pabrik sareng perawatan langkung merenah.
(2) permukaan sealing henteu gampang dianggo sareng corétan, panyegelan anu saé, kabuka sareng caket antara cakram klep sareng permukaan panyadap awak klep tanpa digésér relatif, janten anggo sareng corétan henteu serius, kinerja panyegelan anu saé, umur panjang jasa.
(3) nalika muka sareng nutup, stroke disk leutik, janten jangkungna klep dunya langkung alit tibatan klep gerbang, tapi panjang strukturna langkung panjang tibatan klep gerbang.
(4) torsi bukaan sareng nutup ageung, untaian muka sareng nutup janten beurat, waktos muka sareng nutup mangrupikeun pokok.
(5) résistansi cairan ageung, kusabab saluran sedeng dina awak klep kasiksa, résistansi cairan ageung sareng konsumsi kakuatan ageung.
(6) nalika tekanan nominal Pn dina arah aliran sedeng kirang ti atanapi sami sareng 16Mpa, éta umumna ka hilir, sareng sedeng ngalir ti arah handap cakram klep; Tekanan nominal Pn ≥ 20Mpa, umumna nganggo arus balik, aliran sedeng tina arah disk. Pikeun ningkatkeun kapasitas sealing. Nalika dianggo, sedeng klep cut-off ngan ukur tiasa ngalir dina hiji arah sareng teu tiasa ngarobih arah aliran.
(7) nalika kabuka, cakram sering dikikis.
Sumbu tina batang klep klep dunya sami sareng permukaan panyegelan korsi klep. Batang kabuka / nutup stroke relatif pondok sareng ngagaduhan aksi cut-off anu tiasa dipercaya, sahingga klep ieu cocog pikeun medium cut-off atanapi ngatur sareng panggunaan throttling.
 

Nortech mangrupikeun salah sahiji pabrik klep industri terkenal di Cina kalayan sertifikasi kualitas ISO9001.

Produk utama: Klep KlepKlep Bola,Gerbang KlepPariksa KlepGlobe Vavlve,Y-GalurAcurator Listrik , Akurator Pneumatik.

 

 


Pos waktos: Jul-20-2021