Langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM.

Pamasangan sareng perawatan klep dunya

DIN-EN Globe Valve1 bellow-globe-valve01
Katup globe dina operasi, sadaya jinis bagian klep kedah lengkep sareng gembleng. Bolts dina flange sareng kurung peryogi pisan. Thread kedah gembleng sareng henteu dilebetkeun. Kancing nut dina handwheel, upami dipendakan leupas kedah diperketat dina waktosna, supados henteu nganggo sambungan atanapi kaleungitan handwheel sareng nameplate. Upami handwheel tina klep dunya leungit, bentang anu tiasa diatur henteu kénging dianggo tibatan sareng kedah dilengkepan dina waktosna. Kelenjar pengepakan henteu kénging miring atanapi teu gaduh beberesih sateuacanna. Panutup pelindung kedah dipasang dina batang klep dunya di lingkungan anu gampang kacemar ku hujan, salju, lebu, keusik sareng kokotor anu sanés. Alat ukur dina klep dunya kedah lengkep, akurat sareng jelas. Segel, cap sareng aksésori pneumatik klep dunya kedah lengkep sareng gembleng. Entong sambel, nangtung atanapi ngadukung objék beurat dina klep dunya di operasi; Klep non-logam sareng klep besi cor, khususna, langkung seueur bakal ngeureunkeun klep dina padamelan produksi dina produksi las produksi sateuacan sareng saatos perawatan klep profesional, pikeun klep dina jasa operasi produksi ngagaduhan peran anu vital, perawatan teratur sareng efektif bakal nangtayungan klep katuhu, klep pikeun fungsi leres, sareng manjangkeun umur jasa tina klep. Pangropéa klep sigana mah saderhana, tapi henteu. Aspék sering ditingali tina padamelan.
Mimiti, nalika klep dunya ngagosok, masalah suntikan gajih sering diémutan. Saatos ngeusian gajih, operator milih klep sareng modél sambungan gajih sareng ngalaksanakeun operasi ngeusian gajih. Aya dua kaayaan: dina hiji sisi, jumlah suntikan gajih kirang, sareng permukaan panyegelan langkung gancang dipakena kusabab kurangna pelumas. Di sisi anu sanésna, suntikan lemak anu seueur, hasilna janten limbah. Teu aya itungan anu akurat tina kapasitas panyegelan klep dunya anu béda-béda numutkeun jinis sareng katégori klep. Kapasitas sealing tiasa diitung ku ukuran sareng kategori klep cut-off, teras jumlah gajih anu wajar disuntik.
Kadua, masalah tekanan sering teu dipaliré nalika klep dunya ngagosok. Salila operasi suntikan gajih, tekanan suntikan gajih robih sacara teratur sareng puncak sareng lebak. Tekanan teuing low, segel bocor atanapi gagal, tekanan teuing tinggi, sungut gajih diblokir, gajih dina segel anu cangkéng atanapi cingcin sealing dikonci ku bal klep na pelat klep. Biasana, nalika tekanan gajihna lemah teuing, gajih anu disuntik ngalir ka handapeun rohangan klep, anu umumna lumangsung dina klep bau anu leutik. Sareng tekanan gajihna tinggi teuing, dina hiji sisi, parios nozel gajih, sareng gentos upami liang gajihna diblokir; Di sisi anu sanésna nyaéta pengerasan lipid, pikeun ngagunakeun cairan beberesih, sababaraha kali ngalemeskeun kagagalan gajih panyegelan, sareng nyuntik ngagantian gajih anu énggal. Salaku tambahan, jinis sealing sareng bahan sealing ogé mangaruhan tekanan gajih. Bentuk sealing anu béda gaduh tekanan gajih anu bénten. Sacara umum, tekanan gajih segel heuras langkung luhur tibatan segel lemes. Pangropéa maca bola umumna aya dina kaayaan terbuka, kaayaan khusus milih nutup pangropéa. Klep sanésna henteu tiasa sadayana pikeun muka posisi. Klep gerbang kedah ditutup nalika pangropéa pikeun mastikeun yén gajihna dieusian ku alur panyegelan sapanjang cincin panyegelan. Upami éta kabuka, gajih panyegelan bakal murag langsung kana saluran aliran atanapi ruang klep, nyababkeun runtah.

Saatos dipasang, klep dunya kedah diparios sacara rutin. Barang-barang pamariksaan utama sapertos kieu:
(1) pakéan permukaan sealing tina klep dunya.
(2) Benang trapezoidal nganggo batang sareng batang bobot.
(3) Naha bungkusna parantos kadaluarsa sareng henteu valid. Upami rusak, éta kedah diganti dina waktosna.
(4) saatos perombakan sareng perakitan klep dunya, tés kinerja panyegelan kedah dilaksanakeun.

Nortech mangrupikeun salah sahiji pabrik klep industri terkenal di Cina kalayan sertifikasi kualitas ISO9001.

Produk utama: Klep KlepKlep Bola,Gerbang KlepPariksa KlepGlobe Vavlve,Y-GalurAcurator Listrik , Akurator Pneumatik.


Pos waktos: Jul-20-2021