Langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM.

3 klep colokan

Pedaran pondok:

3 klep colokan  nyaéta sapotong panutup atanapi klep puteran ngawangun plunger, ku muterkeun 90 derajat pikeun ngadamel port dina colokan klep sareng awak klep sami atanapi misah, muka atanapi nutup klep. Colokkeun klep colokan tiasa bénten atanapi bentukna kerucut. Dina colokan silinder, saluran umumna segi opat; Dina colokan tapered, saluran na trapezoidal. Bentuk ieu ngajantenkeun struktur klep colokan langkung énggal, tapi dina waktos anu sasarengan nyiptakeun karugian. Klep colokan paling cocog pikeun motong sareng nyambungkeun sedeng sareng pangalihan, tapi gumantung kana sifat aplikasi sareng résistansi érosi tina permukaan panyegelan, sakapeung éta ogé tiasa dianggo pikeun throttling. Kusabab gerakan antara permukaan sealing klep colokan ngagaduhan pangaruh ngusap, sareng nalika kabuka pinuh, éta tiasa sacara lengkep nyegah kontak sareng médium aliran, janten éta ogé tiasa dianggo kanggo sedeng kalayan partikel anu ditunda. Fitur penting klep colokan nyaéta gampangna adaptasi sareng desain multi-kanal, sahingga klep tiasa gaduh dua, tilu, atanapi bahkan opat saluran aliran anu béda. Ieu nyederhanakeun desain pipa, ngirangan panggunaan klep, sareng ngirangan jumlah perlengkapan anu diperyogikeun dina alat-alatna.

NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka 3 klep colokan   Pabrikan & Suplemén.


Detil Produk

Tanda Produk

Naon klep colokan 3 arah?

3 klep colokan  mangrupikeun jenis klep sareng bagian nutup atanapi bentuk plunger, anu dibuka atanapi ditutup ku muterkeun 90 derajat sahingga port dina colokan klep sami atanapi misah ti port dina awak klep. 

3 arah, 4 arah colokan klep tiasa diterapkeun pikeun ngarobih arah ngalir média atanapi nyebarkeun média, anu dianggo di sababaraha industri sapertos minyak bumi, industri kimia, apoték, pupuk kimia, industri listrik jsb dina tekanan nominal CLASS150- 900LBS, PN1.0 ~ 16, sareng suhu damel -20 ~ 550 ° C

Fitur utama klep colokan NORTECH 3 arah

1. produk ngabogaan struktur lumrah, sealing dipercaya, kinerja alus teuing jeung penampilan geulis.

2. Numutkeun kaayaan anu bénten, 3 arah, 4 arah colokan klep tiasa didesain kana rupa-rupa bentuk média anu ngalir (sapertos jinis L atanapi tipe T atanapi sadaya jinis bahan (contona. Besi, waja cor, stainless steel) atanapi henteu sapertos sealing tina (contona. logam kana logam, jinis leungeun baju, lubricated, jst).

3. Bahan bagian sareng ukuran flensa tiasa leres-leres ngonpigurasi numutkeun kaayaan operasi saleresna tina sarat konsumén, supados tiasa nyumponan rupa-rupa kabutuhan rékayasa.
3-way-plug-valve

Spesifikasi téknis klep colokan NORTECH 3 arah

 

Wangunan struktural
SM-BG
Cara nyetir
Roda rengkuh, alat cacing & cacing, pneumatik, listrik-diaktipkeun
Standar desain
API599, API6D, GB12240
Ngadepung
ASME B16.10, GB12221, EN558
Flange tungtung
ASME B16.5 HB20592, EN1092
Tés & pamariksaan
API590, API6D, GB13927, DIN3230

Aplikasi Produk:

Naon klep colokan 3 arah anu dianggo pikeun?

Jenis ieu  3 klep colokan  loba dipaké dina eksploitasi lapangan minyak, transportasi sareng pemurnian alat-alat, tapi ogé seueur dianggo dina pétrokimia, kimia, gas batubara, gas alam, gas bumi minyak bumi cair, industri HVAC sareng industri umum.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali