Langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM.

Y ngetik Slurry Valve

Pedaran pondok:

Y ngetik Slurry Valve  idéal pikeun seueur aplikasi sabab klepna dirancang pikeun bahan abrasi. Y Type Slurry Valve dibagi kana bagian kénca sareng katuhu sareng korsi diantawisna.

Baut anu ngahubungkeun dua bagian tiasa dibebaskeun pikeun ngagentos korsi klep. Klep sareng résistansi abrasi, résistansi tekanan tinggi, résistansi érosi sareng kinerja anti scabbing.
Klep slurry tipe Y khusus ditawarkeun pikeun ngendalikeun atanapi ngeureunkeun bubur, klep bubur dipaké utamina dina industri alumina, metalurgi, pupuk kimia sareng industri pertambangan.

NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Y ngetik Slurry Valve   Pabrikan & Suplemén.


Detil Produk

Tanda Produk

Naon Y tipe Slurry Valve?

Y ngetik Slurry Valvedibagi kana bagian kénca sareng katuhu sareng korsi diantawisna. Korsi dipasang di antara dua awak klep, janten korsi tiasa digentos kalayan gampang. Awak klep kénca sareng katuhu disayogikeun dina desain géométri, analisis unsur terbatas sareng perangkat lunak desain 3D dianggo pikeun analisa aliran dina rongga awak klep .

Korsi klep sealing raray tina klep slurry sareng Angle tangtu antara batang sareng saluran na ngagaduhan Angle anu tangtu sareng saluran inlet sareng outlet. Awak klep kénca sareng katuhu dipisahkeun, korsi klep diapit antara dua awak klep, baud anu nyambungkeun dua awak klep tiasa digentos ku korsi klep, rongga klep dilengkepan pelindung anti karat sareng anti karat , dina bubuka momen klep, awak klep tiasa dijaga tina érosi sareng korosi ku médium, kalayan maké-nolak sareng fungsi anti-korosi anu hadé. Jinis klep slurry ieu ampir henteu ngarobih arah aliran.

Fitur utama NORTECH Y type Slurry Valve

Lempeng ngaliwatan jinis, résistansi aliran low.
Panyegelan buleud dianggo antara pasangan panyegelan, supados permukaan sealing aya dina kontak garis pikeun mastikeun reliabiliti panyegelan sareng nyegah parut.
Éta ngagaduhan résistansi maké sareng résistansi érosi anu luhur.
Klep sareng desain struktur panyegelan tibalik, pastikeun teu aya kabocoran media dina ngeusian, kinerja panyegelan dipercaya, sareng tiasa digentos dibungkus online.
Segel batang klep nyoko kana grafit fleksibel sareng grafit dikepang supados segel langkung dipercaya.

Spésifikasi téknis tina NORTECH Y type Slurry Valve

 

Klep bubur dirancang khusus pikeun alumina oksida, pertambangan, bubur metalurgi

Spésifikasi Téknis
Ngaran Produk
Klep bubur, klep lémparan, klep outlet handap
Diaméter nominal
2 "-24" (DN50-DN600)
Jinis awak
Tipe Y, tipe lempeng, jenis sudut
Jinis cakram
Cakram éksternal, cakram internal
Peunteun tekanan
1,0 Mpa, 1.6 Mpa, 2,5 Mpa, 150 pon
Standar desain
API 609 / EN593
Suhu ngagawekeun
-29 ~ 425 ° C (gumantung kana bahan anu dicincang)
Pangeboran flange
EN1092-1 PN10 / 16/25, ASME B16.5 Cl150
Standar pamariksaan
API598 / EN12266 / ISO5208
Jinis operasi
Handwheel / Manual gearbox / Pneumatik aktuator / Aktuator listrik
Y type Slurry Valve5

Produk Tembongkeun: Y type Slurry Valve

Y type Slurry Valve3
Y type Slurry Valve4

Aplikasi Produk:

Naon anu dipaké pikeun Y tipe Slurry Valve?

Jenis ieu  Y ngetik Slurry Valve  dimangpaatkeun sacara luas di Pupuk, pertambangan, metalurgi, alumina sareng industri sanés


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali