Langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM.

Saringan karinjang

Pedaran pondok:

Awak: beusi mulur GGG40

FLANGE ANSI B16.1 / ANSI B16.5 – DIN EN1092-2

Layar stainless steel.

1.1 / 2 ″ -16 ″ (DN40-DN400)

NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Saringan karinjang Pabrikan & Suplemén.


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Produk:

Naon Saring Basket?

Saringan karinjang digunakeun dina aplikasi anu meryogikeun saringan kalayan kapasitas anu ageung pisan. Kami nawiskeun saringan karinjang dina rupa-rupa ukuran, bahan, tekanan, konéksi tungtung, sareng konfigurasi panutup. 

Spesifikasi Téknis Strainer Basket

Saringan karinjang Spésifikasi Téknis

Saringan karinjang sareng saringan stainless steel

Awak: beusi mulur GGG40

FLANGE ANSI B16.1 / ANSI B16.5 – DIN PN10 / PN16

Layar perforated stainless steel.

1.1 / 2 ″ -16 ″ –DN40-DN400

1

Tembongkeun Produk:

Naon anu dianggo ku Strainer Basket?

Saringan karinjang miceun partikel tina pipa anu ngalir dina aplikasi pipa sareng filtrasi. Saringan tiasa dianggo nganggo média anu korosif sareng sénsitip kanggo beberesih anu ideal.

basket strainer

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali