Langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM.

Séri handap

  • Bellow Seal Globe Valve

    Bellow Seal Globe Valve

    Klep dunya segel bells, dina waja cor, stainless steel sareng baja paduan, pikeun uap suhu luhur.

    Klep globe pola lempeng (pola Tee), pola sudut klep dunya, pola klep globe pola miring (tipe Y)

    Desain sareng pabrikan DIN3356 / EN13709

    DN15-DN400, PN10 / 16/25/40

    dina baja Cast (1.0619), stainless steel (1.4308,1.4408), baja campuran sareng stainless steel duplex

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Bellows Seal Globe Valve Pabrikan & Suplemén.

  • Bellows Seal Gate Valve

    Bellows Seal Gate Valve

    Klep gerbang segel Bellows, dina waja cor, stainless steel sareng baja paduan, pikeun uap suhu luhur.

    2 ″ -24 ″, batang naék, batang henteu muter

    Tungtung sambungan RF, BW, RTJ

    Peunteun tekanan Kelas150 / 300/600/900/1500

    Desain standar API600

    Ngadep sareng ANSI B 16.10

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Bellows Seal Gate Valve Pabrikan & Suplemén.