Langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM.

Klep Gerbang Baja palsu

Pedaran pondok:

API602 Klep gerbang baja palsu, baja karbon palsu, stainless steel, baja campuran, stainless steel duplex

A105 / LF2 / F11 / F22 / F51 / F304 / F316

1/2 ″ -2 ″, 800lbs-1500lbs-2500lbs

API602 / BS5352 / ASME B16.34

socket las TO ANSI B16.11

thread tungtung ka ASME B1.20.1

Flange ASME B16.5, flange dilas sareng flange integral

NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Klep Gerbang Baja palsu Pabrikan & Suplemén.


Detil Produk

Tanda Produk

Naon klep gerbang baja palsu API602?

API602 Klep Gerbang Baja palsu mangrupikeun desain khusus klep gerbang ukuran alit.

éta ngagaduhan sadaya ciri klep gerbang. sapertos biasa, bagian muka sareng nutup nyaéta gerbang, dina bentuk ngaganjel, éta sababna aranjeunna disebat salaku klep gerbang ngaganjel. arah gerak gerbangna jejeg sareng arah cairan. Klep gerbang ngaganjel ngan ukur tiasa dibuka sacara lengkep sareng ditutup secara lengkep sareng henteu tiasa disaluyukeun sareng didorong. Klep gerbang didesain kanggo dianggo sacara kabuka atanapi panutupanana lengkep, kusabab kusabab bentuk obturator na anu bentukna ngaganjel , upami éta dioperasikeun sawaréh kabuka, bakal aya leungitna tekanan ageung sareng permukaan panyegelan bakal dirusak dina pangaruh cairanana.

tapi éta API602 klep gerbang baja ngajalin ngagaduhan ciri nyalira. éta didamel dina baja karbon palsu, stainless steel, waja alloy, kalayan awak kompak, cocog pikeun cairan tekanan tinggi. bonét éta tiasa dibungkus, dilas sareng tekanan anu diségel, numutkeun kaayaan damel.

Fitur utama klep gerbang baja API602 palsu?

Fitur utama tina API602 klep gerbang baja ngajalin

  • 1) batang naék kalayan presisi benang dobel pikeun operasi gancang.
  • 2) Awak kana gabungan bonét dirancang pikeun nerapkeun beban seragam kana gasket pikeun mastikeun segel buktina bocor.
  • 3) ngaganjel padet.
  • 4) Sambungan batang-gerbang dirancang supados dina beban anu parah diterapkeun (gerbang macét), bobot bakal gagal di luar wates tekanan kotak isian.
  • 5) Backseat dirancang pikeun ngagentoskeun tekanan deui kana pengepakan bobot nalika dipangku lengkep. Ngaganti bungkus batang dina tekenan henteu disarankeun.
  • 6) Paking batang dirancang pikeun kontrol anu optimal tina kabocoran émisi kabur ka atmosfir. Tingkat kabocoran émisi ultra-handap dijamin ku bérésna dina tempat panyegelan batang, écésan diametris anu dikirangan sareng kendali lempeng bobot.
  • 7) Bélows segel sayogi nalika pamundut
  • 8) Cingir korsi satelit nyayogikeun résistansi anu langkung ageung pikeun maké, abrasi sareng erosi tina permukaan panyegelan.
  • 9)dilegakeun Cingcin Korsi.
  • 10) Kontrol émisi buronan low.

Spesifikasi téknis tina katup gerbang baja API602 palsu?

Spésifikasi tina API602 klep gerbang baja ngajalin

Desain sareng pabrik API602 / BS5352 / ASME B16.34
Diaméter (NPS) 1/2 "-2"
Palabuhan (boléd) Palabuhan standar (dikurangan boléd) sareng palabuhan pinuh (full bore)
Peunteun tekanan (Kelas) 800lbs-1500lbs-2500lbs
Bahan awak A105 / F11 / F22 / F304 / F304L / LF2 / LF3 / F316
Bahan motong No.1 / No.5 / No.8, SS304 / SS316 / Monel
Sambel las ANSI B16.11
Thread ASME B1.20.1
Flensa ASME B16.5, dilas flénder sareng integral flange
Boléd Bonét sareng Bonét anu dilas 800lbs-1500lbs
Bonét segel tekanan (PSB) 1500lbs-2500lbs
NACE NACE MR-0175 atanapi MR-0103
Tés sareng pamariksaan API598

Tembongkeun Produk:

gate valve flanged
delivery-forged-steel-gate-valve
API602-forged-steel-gate-valve
API602-forged-steel-gate-valves

Aplikasi tina katup gerbang baja palsu

Jenis ieu  API 602 Klep Gerbang Baja palsu loba dimangpaatkeun dina pipa ku cairan & cairan sanés. Bahan bénsin, minyak, Kimia, Pétrokimia, Kakuatan sareng Utilitas jsb, khususna dina kaayaan dimana épisiénsi aliran tinggi, pareum pageuh sareng jasa panjang diperyogikeun. Pilihan rupa bahan cangkang sareng bahan motong ngaliput sadayana aplikasi, ti jinis jasa non-korosif unggal dintenna dugi ka layanan kritis kalayan média anu agrésif pisan. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali