Langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM.

Séri GGC

  • ASME Swing Check Valve

    ASME Swing Check Valve

    Klep dipariksa ASME Ayun, waja karbon, stainless steel sareng waja campuran

    Diaméterna: 2 ″ -32 ″, Class150-Class2500

    BS1868 / ASME B16.34 / API6D

    Nyanghareupan ka ANSI B16.10

    Awak / bonét / Disc: WCB / LCB / WC6 / WC9 / CF8 / CF8M

    Motong: No.1 / No.5 / No.8 / Paduan

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka ASME Ayun Cék Klep Pabrikan & Suplemén.

  • DIN-EN Globe Valve

    DIN-EN Globe Valve

    Klep DIN-EN Globe, Klep globe pola lempeng (pola Tee), pola sudut klep dunya, pola klep globe pola miring (tipe Y)

     

    bisa didesain salaku stop check valve, globe check valve, SDNR.

    segel bellows sayogi dina pamundut pikeun aplikasi uap suhu luhur

    Desain sareng pabrikan EN13709, diameter DN15-DN400, PN16-PN100.

    dina baja Cast (1.0619), stainless steel (1.4308,1.4408), baja campuran sareng stainless steel duplex

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka DIN-EN Globe Valve Pabrikan & Suplemén.

  • ASME Globe Valve

    ASME Globe Valve

    ASME Globe Valve, 2 ″ -30 ″, Class150-Class1500

    BS1873 / ASME B16.34

    Nyanghareupan ka ANSI B16.10

    Awak / bonét / cakram: Baja Karbon / Baja tahan karat

    Korsi: Caree stee // Stainless steel / STL

    Operasi: handwheel / gear box

    NORTECH mangrupikeun salah sahiji Cina anu unggul ASME Globe Valve Pabrikan & Suplemén.

  • API 600 Large Size Gate valve

    API 600 Ukuran Gerbang ageung klep

    API600 Ukuran Gerbang klep ageung, Baja cor ASME B16.34

    Baja tuang, Baja tahan karat sareng waja alloy kalayan konfigurasi trim universal.

    28 ″ -72 ″, Kelas150-Kelas2500

    Ngadep sareng ANSI B16.10

    Sambungan tungtung RF-BW-RTJ

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka API 600 Ukuran Gerbang ageung klep Pabrikan & Suplemén.

  • API 600 Wedge Gate valve

    API 600 Wedge Gate valves

    API600 Klep gerbang ngaganjel, ASME B16.34

    Baja tuang, Baja tahan karat sareng waja alloy kalayan konfigurasi trim universal.

    2 ″ -72 ″, Kelas150-Kelas2500

    Ngadep sareng ANSI B16.10

    Sambungan tungtung RF-BW-RTJ

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka API 600 Wedge Gate valves Pabrikan & Suplemén.

  • DIN-EN Wedge Gate Valve

    DIN-EN Wedge Gate Valve

    DIN-EN klep gerbang ngaganjel, tuang waja, stainless steel sareng waja campuran

    DIN 3352 BS-EN 1984

    DN50-DN1200, PN10 / 16/25/40/63/100/160

    Ngadep sareng DIN3202 / EN558-1

    Flange EN1092-1

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka DIN-EN Wedge Gate Valve Pabrikan & Suplemén.

  • Parallel Slide Gate Valve

    Klep Gerbang Paralel

    Katup gerbang slide paralel anu seueur dianggo dina tekanan tinggi sareng jasa suhu luhur sapertos uap sareng umpan cai.Cakram ganda dina postion paralel sareng spring dikomprés di antawisna, sealing ganda ku tekanan garis ngajantenkeun kinerja panyegelan langkung saé.

    Dirancang standar ASME B16.34, API600, BS1414

    2 ″ -24 ″ (DN50-DN600), Class150-Class2500lbs,RF-RTJ-BW

    Rupa-rupa jinis operasi pikeun klep gerbang slide paralel: handwheel, gear manual, aktuator listrik jsb.

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Klep Gerbang Paralel Pabrikan & Suplemén.

  • Lift Check Valve

    Angkat Mariksa klep

    DIN / EN Steel steel Swing check valve

    Diaméterna: DN40-DN600, PN16-PN100

    EN13709 / DIN3840

    Nyanghareupan ka EN558-1 / DIN3202

    Awak / bonét / Cakram: GS-C25 / 1.4308 / 1.4408

    Motong: 13CR + STL / F304 / F316

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Angkat Mariksa klep Pabrikan & Suplemén.

  • Metal Seat Dual Plate Check Valve

    Klep Logam Pelat Dual Plate Valve

    DIN / EN klep cek dua piring, klep mariksa panto dua kali

    DN50-DN1200, DIN / EN

    PN10 / PN16 / PN25 / PN40 / PN63 / PN100

    Nyanghareupan ka API594 / ISO5752 / EN558-1 séri 16

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Klep Logam Pelat Dual Plate Valve Pabrikan & Suplemén.