Langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM.

API 600 Ukuran Gerbang ageung klep

Pedaran pondok:

API600 Ukuran Gerbang klep ageung, Baja cor ASME B16.34

Baja tuang, Baja tahan karat sareng waja alloy kalayan konfigurasi trim universal.

28 ″ -72 ″, Kelas150-Kelas2500

Ngadep sareng ANSI B16.10

Sambungan tungtung RF-BW-RTJ

NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka API 600 Ukuran Gerbang ageung klep Pabrikan & Suplemén.


Detil Produk

Tanda Produk

ngeunaan TH API600 Ukuran ageung klep Gerbang?

éta API600 klep gerbang ukuran ageung, sami-sami damel prinpical sareng machanism salaku API600 valves gerbang normal.Klep gerbang ngaganjel ngan ukur tiasa dibuka sacara lengkep sareng ditutup secara lengkep sareng henteu tiasa disaluyukeun sareng didorong. Klep gerbang didesain kanggo dianggo sacara kabuka atanapi panutupanana lengkep, kusabab kusabab bentuk obturator na anu bentukna ngaganjel , upami éta dioperasikeun sawaréh kabuka, bakal aya leungitna tekanan ageung sareng permukaan panyegelan bakal dirusak dina pangaruh cairanana.éta ogé dirarancang sareng didamel numutkeun standar Amérika API600, ASME B16.34, tungtung tungtung nepi ka ASME B 16.5, sareng diuji numutkeun API598, ngagaduhan fungsi anu khusus sareng dibatesan pikeun ngaleupaskeun atanapi ngahalangan aliran sababaraha jinis cairan dina saluran pipa.

tapi meryogikeun langkung seueur kapasitas pikeun ngahasilkeun API600 klep gerbang ageung.

  • 1) sistem citakan: set pinuh tina citakan ageung pikeun sadaya awak, bonét, ngaganjel jsb.
  • 2) alat-alat: presisi tinggi lathes nangtung, pangeboran, mesin grinding pikeun diaméter ageung.
  • 3) ahli téknis sareng tanaga kerja terampil: éta langkung rumit pikeun ngadamel klep gerbang ageung.

janten aya kirang ti 10 pabrik tiasa ngadamel API600 klep gerbang ukuran ageung nepi ka 72 inci. kami ngagambarkeun salah sahiji pabrik klep panggedéna di Cina, Nantong Tinggi sareng tekanan tengah katup co, ltd (TH), pikeun klep gerbang ukuranana ageung, klep gerbang tekanan tinggi.

Fitur utama klep Gerbang Ukuran Besar TH API600?

Fitur Utama

  • 1) Ukuran ageung dugi ka 72 "(DN1800), sareng tekanan kerja tinggi dugi ka 2500lbs
  • 2) ngaganjel fléksibel sareng kontak bobot-ngaganjel pusat low, dina CA15 padet (13Cr) atanapi caket ku 13Cr, SS 316, Monel atanapi Stadium Gr.6. Ngaganjel digolérkeun sareng diusap kana bérés eunteung sareng dipandu pageuh pikeun nyegah nyeret sareng korsi karusakan.
  • 3) Universal trim: API trim 1 (13Cr), trim 5 (Stadium Gr.6 nyanghareup duanana ngaganjel sareng korsi) sareng trim 8 (Stéroid Gr.6 nyanghareupan korsi) sayogi. Sareng nomer motong anu sanésna gumantung kana bahan awak anu dipilih .
  • 4) Flensa: ASME B16.5 sareng ASME B16.47 pikeun 28 "-72"
  • 5) Sealing arah dua arah
  • 6) Résistansi aliran alit sareng leungitna tekanan, kusabab jalan aliran lempeng sareng ngaganjel kabuka pinuh.
  • 7) Korsi raray Stadion Gr.6 paduan ditetepkeun, didasar sareng diusap dugi ka bérés kaca spion.,Stasion CF8M hardgaced wedge ogé sayogi nalika pamundut.

Spésifikasi téknis TH API 600 Ukuran gedé klep Gerbang?

Spésifikasi:

Desain sareng Manufaktur API600, ASME B16.34
NPS 28 "-72"
Peunteun tekanan Class150-Class2500
Bahan Awak WCB, WC6, WC9, WCC, CF8, CF3, CF3M, CF8M, 4A, 5A
Motong  Motong 1,5,8 sareng motong anu sanés pamundut
Ngadepung ASME B16.10
Standar Flange ASME B16.47
Buttweld ASME B 16.25
Sambungan Akhir RF, RTJ, BW
Pamariksaan sareng Tés API598
Operasi Alat cacing, Aktuator listrik
NACE NACE MR 0103 NACE MR 0175

 

Tembongkeun Produk:

large-size-gate-valve-56-150
wedge-gate-valve
API600 Gate-valve-48-150

Aplikasi tina TH API600 klep gerbang ukuran ageung:

Jenis ieu  API600 Ukuran ageung klep Wedge Gate nyayogikeun kinerja anu optimal dina kaayaan dimana épisiénsi aliran tinggi, pareum ketat sareng jasa panjang diperyogikeun. éta seueur dianggo dina pipa utama kalayan cairan & cairan sanés,Bénsin, minyak,Kimia, Pétrokimia,Kakuatan sareng Utilitas jsb


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali