Langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM.

Water works series

  • Resilient Seated gate valve

    Ketahanan Gerbang Dipangku klep

    Klep gerbang anu tahan banting, klep gerbang ngaganjel pikeun cai

    DN50-DN1200, PN6-10-16,2 ″ -48 ″, ANSI 125-150

    Dina sekrup Batang non-naék sareng luar skru & batang naék York

    DIN3352 F4 / F5, EN1074-2 / ​​BS5163 / AWWA C509

    WRAS sareng ACS Certified

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Ketahanan Gerbang Dipangku klep

     Pabrikan & Suplemén.

  • Large size Cast Iron Gate Valve

    Ukuran ageung klep Gerbang Besi

    Ukuran klep gerbang beusi tuang ageung

    Pamasangan nangtung sareng horizontal.

    Awak dina beusi cor, beusi saluran, kuningan, perunggu sareng cingcin stainless steel

    pikeun ngubaran cai, pepelakan gula, cai pot

    PN6-10-16

    OS&Y Rising bobot DN700-DN1200

    Batang henteu naék DN700-DN1800

    DIN3352 F4 / F5, EN1074-2 / ​​BS5163 / AWWA C500

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Klep Gerbang Logam Duduk Pabrikan & Suplemén.

  • Metal Seated Cast Iron Gate Valve

    Klep Gerbang Logam Duduk

    Klep gerbang beusi tuang logam

    Awak dina beusi cor, beusi saluran, kuningan, perunggu sareng cingcin stainless steel

    pikeun ngubaran cai, pepelakan gula, cai pot

    PN6-10-16

    OS&Y Rising bobot DN50-DN1200

    Batang henteu naék DN50-DN1800

    DIN3352 F4 / F5, EN1074-2 / ​​BS5163 / AWWA C500

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Klep Gerbang Logam Duduk Pabrikan & Suplemén.

  • Ball Check Valve

    Ball Valve Valve

    Diaméter nominal : DN40-DN300

    Jinis cakram: Ball Valve Valve

    Standar desain : DIN3202 F6

    Bahan awak : Ductile iron GGG50

    Bahan bal : Ductile iron GGG50 + EPDM / NBR coating

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Ball Valve Valve Pabrikan & Suplemén.

  • Cast Iron Swing Check Valve

    Matak Beusi Ayun Cék Klep

    Diaméter nominal : DN50-DN600 / 2 "-24"

    Jinis cakram: Ayun Cék Klep

    Standar desain : BS5153 / DIN3202 F6 / AWWA C508

    Bahan awak: Besi tuang / Beusi saluran

    Bahan cakram: Beusi tuang / Beusi saluran

    Bahan korsi: Kuningan / Perunggu / Baja tahan karat

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Matak Beusi Ayun Cék Klep

     Pabrikan & Suplemén.

  • Rubber Disc Swing Check Valve

    Karét Disc Ayun Cék Klep

    Diaméter nominal : DN50-DN600 / 2 "-24"

    Jinis cakram: Ayun Cék Klep

    Standar desain : BS5153 / DIN3202 F6 / AWWA C508

    Bahan awak: Besi tuang / Beusi saluran

    Bahan cakram: Beusi tuang / Urut beusi / Karét

    Bahan korsi: Kuningan / Perunggu / Baja tahan karat

    NORTECH mangrupikeun salah sahiji Cina anu unggul Karét Disc Ayun Cék Klep Pabrikan & Suplemén.

  • Rubber Seat Dual Plate Check Valve

    Karét Kursi Dual Pelat Cék Klep

    DIN / EN klep cek dua piring, klep mariksa panto dua kali

    DN50-DN1200, DIN / EN

    PN10 / PN16 / PN25 / PN40 / PN63 / PN100

    Nyanghareupan ka API594 / ISO5752 / EN558-1 séri 16

    NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Karét Kursi Dual Pelat Cék Klep Pabrikan & Suplemén.