Langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM.

Préstasi sareng prinsip gawé tina klep kukupu segel tilu logam ékséntris

Triple-Eccentric-Butterfly-Valve-02-300x300 Triple-Eccentric-Butterfly-Valve-300x300
Prinsip kerja tina klep kukupu segel logam tilu ékséntris:
Pikeun klep kukupu sealing logam ékséntris tilu, sajaba ti dua ékséntrisitas batang klep sareng pelat klep, permukaan sealing pelat klep sareng korsi klep dina bentuk kerucut anu dipotong serong (ieu mangrupikeun éksentrisitas katilu tina anu disebut ékséntrisitas triple). Nalika klep ditutup, pelat klep didorong payun kusabab éksentrisitasna. Teu aya gesekan antara pelat klep sareng korsi klep nalika prosés nutup. Pelat klep langsung dipencet dina korsi klep, sahingga mastikeun umur jasa klep; Salaku tambahan, kusabab klep ieu Cingcin panyegelan (naha dipasang dina korsi klep atanapi pelat klep) ngagaduhan tingkat élastisitas, sareng aya sakedik clearance antara bos sareng cincin elastis dina cincin elastis pikeun dijantenkeun ring elastis rada digusur; nalika klep ditutup, éta kapangaruhan ku Salaku hasil tina kakuatan nutup, cingcin sealing elastomer otomatis tiasa ngalih kana posisi dimana gaya paling seragam; ditambah ku sajumlah leutik deformasi tina cincin elastis, cingir sealing dina korsi klep sacara merata neken pikeun ngahontal kaayaan panyegelan anu pangsaéna.
2. Parobihan kinerja klep kukupu kalayan struktur écentrik anu béda:
Nalika jumlah éksentrisitas pelat klep naék, sareng kandel pelat klepna ogé langkung kentel, résistansi cairan anu ngalir ngalangkungan klep kukupu ékséntris tilu ningkat; sabab jumlah éksentrisitas klep kukupu ningkat, kinerja klep ogé robih pisan. Tina perbandingan opat katup kukupu struktur anu béda, tiasa ditingali yén klep kukupu tilu écentrik tiasa ngahasilkeun penurunan tekanan anu langkung ageung sareng tiasa dianggo salaku klep pangaturan; tekanan turunna nalika cairan ngalir ngaliwatan klep ningkat ku paningkatan jumlah éccentrics; tapi dibandingkeun sareng anu sanés Dibandingkeun sareng klep non-kukupu, turunna tekanan tina klep kukupu ékséntris tilu masih kawilang alit. Salaku jumlah éksentrisitas klep kukupu robih, kinerja panyegelan korsi klep ogé robih saluyu. Klep kukupu ékséntris tilu ngagaduhan performa panyegelan korsi anu hadé. Nalika jumlah éksentrisitas ningkat, torsi anu diperyogikeun pikeun muka sareng nutup klep naék. Kusabab kitu, torsi anu diperyogikeun pikeun muka sareng nutup klep kukupu triplek langkung alit tibatan jenis klep kukupu anu sanés. Kalayan parobihan jumlah ékséntrisitas, kisaran suhu sareng tingkat tekanan sareng kisaran suhu anu berlaku tina klep kukupu ogé bakal ngagaduhan parobihan anu langkung ageung. Kisaran suhu sareng tekanan anu tiasa diterapkeun tina klep kukupu triplek henteu katandingan ku jinis klep kukupu anu sanés.
3. Kauntungan tina klep kukupu triplek tiris:
Kinerja motong anu saé Klep kukupu sealing logam ékséntris nganggo torsi pikeun neukteuk klep, janten aya kinerja panyegelan anu hadé dina korsi klep, janten disebat klep nol-bocor. Partikel atanapi kokotor padet dina médium henteu aya pangaruh anu jelas dina kinerja mareuman klep kukupu segel logam ékséntrik, sabab nalika klep caket nutup, laju aliran sedengna luhur pisan, sahingga kokotor moal tiasa ngumpulkeun dina korsi klep.

Nortech mangrupikeun salah sahiji pabrik klep industri terkenal di Cina kalayan sertifikasi kualitas ISO9001.

Produk utama: Klep KlepKlep Bola,Gerbang KlepPariksa KlepGlobe Vavlve,Y-GalurAcurator Listrik , Akurator Pneumatik.

 

 


Waktos Post: Jul-23-2021