Langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM.

Bagian Ngahurungkeun Listrik Aktuator

Pedaran pondok:

Bélok péngkolan listrik  .

Aktuator listrik NORTECH dianggo pikeun ngendalikeun 0 ~ 300. Klep puteran sareng produk anu sami, sapertos klep kukupu, klep bal, dampers, klep colokan, klep louver, sareng anu sanésna, éta nganggo AC415V, 380V, 240V, 220V, 110V, DC12V , 24V, 220V AC suplai kakuatan salaku sumber kakuatan nyetir, kalayan arus 4-20mA Sinyal atanapi 0-10V sinyal tegangan DC nyaéta sinyal kontrol, anu tiasa mindahkeun klep kana posisi anu dipikahoyong sareng ngawujudkeun kontrol otomatis na. Torsi kaluaran maksimum nyaéta 6000N-m, anu tiasa seueur dianggo dina minyak bumi, kimia, kakuatan listrik, metalurgi, farmasi, pembuatan kertas, Énergi, panguburan cai, pangiriman, tékstil, pamrosésan pangan, wangunan otomatisasi sareng bidang-bidang sanés. Dina waktos anu sasarengan, éta ngagaduhan seueur kaunggulan sapertos ukuran alit, beurat enteng, penampilan anu saé, struktur unik, kompak, gancang sareng nutup, gampang dipasang, torsi operasi alit, operasi anu merenah, posisi klep tampilan digital, henteu aya pangropéa sareng aman sareng pamakean merenah.

NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Bélok péngkolan listrik   Pabrikan & Suplemén.


Detil Produk

Tanda Produk

Naon bagian aktuator listrik bagian?

Aktuator Bagian-péngkolan mangrupikeun jenis aktuator, ogé dikenal salaku actuator rotary, anu ngan ukur tiasa muterkeun kénca atanapi ka katuhu dina sudut maksimum 300 °. Katup pengangkut sareng produk anu sami, sapertos klep kukupu, valves ball, dampers, plug valves, louver valves , sareng sajabana, éta nganggo AC415V, 380V, 240V, 220V, 110V, DC12V, 24V, 220V AC power supply salaku sumber kakuatan nyetir, kalayan arus 4-20mA Sinyal atanapi sinyal voltase 0-10V DC nyaéta sinyal kontrol, anu tiasa mindahkeun klep kana posisi anu dipikahoyong sareng ngawujudkeun kontrol otomatis na.Aktuator bagéan-péngkolan jauh langkung alit tibatan silinder sareng henteu ngagaduhan bagian pindah luar.

Fitur utama bagian péngkolan listrik

  • * Leutik sareng hampang, gampang dibongkar sareng dijaga, sareng tiasa dipasang dina posisi mana waé
  • * Struktur saderhana sareng kompak, 90-péngkolan gancang muka sareng nutup
  • * Torsi operasi anu rendah, lampu sareng hemat tenaga kerja
  • * Karakteristik aliran condong lempeng, kinerja pangaluyuan anu saé
  • * Sababaraha sinyal kontrol: switch switch;
  • * Kontrol proporsional (pangaturan): 0-10VDC atanapi 4-20mA
  • * Kaluaran eupan balik opsional 4-20mA, saklar bantu sareng poténométer umpan balik (0 ~ 1K)

Spésifikasi téknis bagian aktip listrik

Kinerja Modél ES-05
Kakuatan DC12V DC24V DC220V AC24V AC110V AC220V AC380V AC415V
Kakuatan motor 20W 10W
Dipeunteun ayeuna 3,8A 2A 0,21A 2.2A 0,48A 0,24A 0,15A 0,17A
Waktos standar / torsi 10S / 50Nm 30S / 50Nm
Waktos / torsi opsional 2S / 10Nm, 6S / 30Nm 10S / 15Nm, 20S / 30Nm, 6S / 10Nm
Kabel B 、 S 、 R 、 H 、 A 、 K 、 D 、 T 、 Z 、 TM
Sudut puteran 0 ~ 90 °
Beurat 2.2kg (Jenis standar)
Tegangan- tahan nilai 500VAC / 1min (DC24V / AC24V)
1500VAC / 1min (AC110V / AC220V)
2000VAC / 1min (AC380V)
Lalawanan hina 20MΩ / 500VDC (DC24V / AC24V)
100MΩ / 500VDC (AC110V / AC220V / AC380V)
Perlindungan kandang IP-67 (IP-68 opsional)
Suhu sakurilingna -25 ℃ ~ 60 ℃ (Suhu anu sanés tiasa disayogikeun)
Sudut pamasangan Sagala sudut
Bahan kasus Alloy aluminium paéh-casting
Fungsi opsional rohangan tuang protection Perlindungan panas teuing w Handwheel
Warna produk susu bodas (warna sanés khusus)
part turn electric actuator 3

Produk Tembongkeun: bagian péngkolan listrik aktip

part turn electric actuator 01
new-03
new-02

Aplikasi Produk: bagian péngkolan listrik aktip

Bagian Ngahurungkeun Listrik Aktuator utamina dianggo pikeun ngendalikeun klep sareng ngawangun klep listrik. Éta tiasa dipasang nganggo klep puteran, klep bal, klep kukupu, peredam, klep colokan, klep louver, klep jsb, sareng sajabana, ngagunakeun listrik tibatan tanaga tradisional pikeun ngendalikeun rotasi klep pikeun ngendalikeun hawa, cai, uap, sababaraha média korosif, leutak, minyak, logam cair sareng média radioaktif. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali