Langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM.

Multi-péngkolan Listrik Aktuator

Pedaran pondok:

Multi-péngkolan Listrik Aktuator Jenis switch HEM Series

Seri HEM mangrupikeun generasi anyar aktipitas listrik multi-péngkolan anu dikembangkeun sareng didamel ku tim téknis NORTECH dumasarkeun kana kabutuhan pangguna sareng taun pangalaman pangembangan.

Séri HEM tiasa ngahasilkeun rupa-rupa modél numutkeun kabutuhan pangguna, sapertos dasar, cerdas, beus, pamisah calakan sareng bentuk-bentuk sanésna, anu aman, stabil sareng dipercaya pikeun minuhan skénario aplikasi anu béda dina sababaraha bidang.

Aktuator listrik multi-péngkolan séri HEM tiasa dianggo henteu ngan ukur ku valves lempeng-stroke sapertos ngatur valves, valve valves, sareng stop valves, tapi ogé valves sudut-stroke sapertos valves butterfly, ball valves, sareng plug valves saatos masang kotak-kotak gear kotak cacing.

Kisaran torsi kaluaran langsung séri HEM nyaéta 60N.m-800N.m, rentang kecepatan kaluaran nyaéta 18rpm-144rpm, numutkeun kagancangan anu béda sareng babandingan kecepatan anu béda, kalayan kotak gear cacing khusus listrik tiasa dirobih janten syarat torsi anu langkung ageung.

NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Multi-péngkolan Listrik Aktuator   Pabrikan & Suplemén.


Detil Produk

Tanda Produk

Naon Multi-péngkolan Listrik Aktuator?

Multi-péngkolan Listrik Aktuator Séri HEM mangrupikeun generasi anyar aktuator listrik multi-péngkolan anu dikembangkeun sareng didamel ku tim téknis NORTECH dumasar kana kabutuhan pangguna sareng taun pangalaman pangembangan.

Séri HEM tiasa ngahasilkeun rupa-rupa modél numutkeun kabutuhan pangguna, sapertos dasar, cerdas, beus, pamisah calakan sareng bentuk-bentuk sanésna, anu aman, stabil sareng dipercaya pikeun minuhan skénario aplikasi anu béda dina sababaraha bidang.

Fitur utama Multi-turn Electric Actuator

1. Réliabilitas

Desain aktuator séri HEM parantos ngémutan aplikasi dina waktos anu paling parah, sareng bagian-bagian anu dianggo parantos dites sareng dites mastikeun pikeun reliabilitas jangka panjang alat-alatna. Dumasar kana taun rarancang sareng pangalaman manufaktur dina industri aktuator, masing-masing aktuator diperiksa lapisan ku lapisan sateuacan ngantep pabrik pikeun mastikeun operasi jangka panjang sareng dipercaya tina aktuator dina kaayaan damel anu béda. Generator aktuator énggal gaduh metode kontrol anu paling dioptimalkeun; metodeu ngolah sinyal anu ditingkatkeun parantos lengkep ngalindungan sinyal gangguan dina sinyal kadali; rongga listrik aya dina perumahan tahan cai anu disegel dua kali, sareng setter inframerah genggem tiasa dianggo. Atur sababaraha parameter tina aktuator listrik, sareng sadaya komponén nyumponan sarat grade ledakan-buktina.

2. Konfigurasi debugging saderhana

Debugging sareng konfigurasi parangkat lunak langkung saderhana sareng langkung ramah-pangguna, kalayan antar muka mesin-mesin anu nembé dirarancang, ménu grafis gampang dipikaharti, digabungkeun sareng paréntah operasi anu cocog pikeun ngajantenkeun setting parameter langkung gampang. Mastikeun yén parameter disetél leres sareng ngajaga kasalametan mangrupikeun dasar pikeun operasi anu stabil. Antarbeungeut konfigurasi langkung seueur, nyayogikeun sababaraha rupa pilihan antar muka, konfigurasi, diagnosis sareng fungsi-fungsi sanésna, nganggo LCD dot matrix presisi tinggi, anu tiasa gampil ngalih antara tampilan Cina sareng Inggris, pangguna henteu kedah émut seueur karakter idéntifikasi, ngan turutan ajakan dina layar. Debugging merenah pikeun adaptasi sareng lingkungan operasi anu béda.

3. Métode kontrol sababaraha

Aktuator multi-péngkolan séri HEM tiasa nyayogikeun rupa-rupa fungsi kontrol anu diperpanjang dumasar kana jinis switch aslina sareng jinis panyesuaian, kalebet rupi-rupi beus industri sapertos Modbus-RTU sareng Profibus-DP. Cocog pikeun kabutuhan pangendali anu béda.

4. fungsi diagnosis sareng perlindungan nyalira sampurna

Éta tiasa mendiagnosa overload motor, overheating sareng status catu daya. Éta ogé tiasa sacara otomatis ngaidentipikasi fase catu daya tilu-fase. Moal aya gangguan balik kusabab parobahan kabel. Dina kaayaan darurat, aktuator tiasa dicekel dina tempat atanapi lumpat pikeun mayunan posisi kaamanan anu disetél; aktuator ogé ngagaduhan kabisa pikeun akurat ngukur torsi kaluaran, sareng nangtayungan klep nalika operasi pikeun nyegah klep tina macét; upami klepna nyangkut, nalika sinyal mimiti dikirim, moal aya tindakan naon-naon, sirkuit logika tiasa pegatkeun sambungan motor pikeun nyegah motor tina panas teuing sareng ngirim sinyal alarm;

Spésifikasi téknis Multi-turn Electric Actuator

Multi-turn Electric Actuator 5

Aplikasi Produk: bagian péngkolan listrik aktip

Multi-péngkolan Listrik Aktuator utamina dianggo pikeun ngendalikeun klep sareng ngawangun klep listrik. Éta tiasa dipasang nganggo klep dunya, klep gerbang, sareng sajabana, sareng klep bal ukuranana ageung, klep kupu-kupu, klep colokan, kalayan kotak girangan bagian pikeun ngirangan nilai torsi, ngagunakeun listrik tibatan tanaga tradisional pikeun ngendalikeun rotasi klep pikeun ngendalikeun hawa, cai , uap, sagala rupa média korosif, leutak, minyak, logam cair sareng média radioaktif. Aliran cairan sareng arah


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali