Langkung ti 20 taun pangalaman jasa OEM sareng ODM.

Bagian giliran modél Aktuator Éléktrator Élmu Bitu

Pedaran pondok:

Bagian giliran modél Aktuator Éléktrator Élmu Bitu

Aktuator klep modél LQ mangrupikeun generasi énggal perusahaan urang sareng tiasa dianggo pikeun nyetir sareng ngendalikeun klep kukupu, klep bal sareng klep colokan (klep bagian-péngkolan kalayan gerakan 90 °). Kalayan fungsi kendali lokal sareng kadali jauh duanana.
● Éta seueur dianggo di lapangan sapertos minyak, kimia, pembangkit listrik, pangobatan cai, pembuatan kertas. Sareng sajabana
● Perlindungan pager nyaéta IP67, sareng kelas buktina ngabeledug nyaéta d II CT6 (LQ1, LQ2) sareng d II BT6 (LQ3, LQ4, LQ4JS) 

NORTECH nyaéta salah sahiji Cina terkemuka Bagean giliran Aktuator Éléktrator Buktina   Pabrikan & Suplemén.


Detil Produk

Tanda Produk

Naon modél Bagian turn Electric actuator Explosion Bukti LQ?

Bagian giliran modél Aktuator Éléktrator Élmu Bitu  

Mimiti, éta mangrupikeun bagian tina péngkolan listrik bagian, anu ngan ukur tiasa muterkeun kénca atanapi ka katuhu dina sudut maksimum 300 °. Katup pengangkut sareng produk anu sami, sapertos klep kukupu, klep bal, damper, klep colokan, klep louver , sareng sajabana mangrupikeun generasi anyar perusahaan urang sareng tiasa dianggo pikeun nyetir sareng ngendalikeun klep kukupu, klep bal sareng klep colokan (klep bagian-péngkolan kalayan gerakan 90 °). Kalayan fungsi kontrol lokal sareng kadali jarak jauh kaduana.

Kadua, éta dirancang khusus pikeun lingkungan anu ngabeledug sareng pikeun lokasi anu bahaya, tyeuh seueur dianggo di lapangan sapertos minyak, kimia, pembangkit listrik, panguburan cai, pembuatan kertas. sareng sajabanaperlindungan kandang nyaéta IP67, sareng kelas buktina ledakan nyaéta d II CT6 (LQ1, LQ2) sareng d II BT6 (LQ3, LQ4, LQ4JS)

Fitur utama modél Bagian giliran Électric actuator Explosion Bukti LQ

Ciri Utama

  • ● Perumahan: casting Aluminium anodisasi heuras sareng kakuatan epoxy éksternal dilapis ngalawan lingkungan industri anu parah.
  • ● Gearing: Tepat mesin mesin cacing dobel C / W noise hideung-lashjow minimum, torsi kaluaran tinggi.
  • ● Ngonci diri: Disayogikeun gearing cacing dobel supados posisi klep henteu robih ngalawan torsi tibalik tina klep.
  • ● Motor: Dirancang khusus sareng motor induksi pikeun ngahasilkeun torsi awal tinggi sareng efisiensi tinggi dilengkepan pelindung termal pikeun nyegah karusakan tina pemanasan anu leuwih. Kelas insulasi F.
  • ● Stopper mékanis éksternal: Ngahindarkeun langkung ngajalankeun sudut perjalanan nalika saklar wates gagal.
  • ● Saklar torsi: Ngajaga actuator tina karusakan anu disababkeun ku kaleuleuwihan tina klep anu disetir dina sapanjang perjalanan, masing-masing 1 pikeun kabuka / nutup.
  • ● Ngawatesan saklar: Langsung aktipitas sareng poros nyetir pikeun nyetél posisi akurat tina klep, nyayogikeun sinyal kontak garing.
  • ● Terminal: Spring type push terminal terminal pikeun sambungan kabel ketat dina geter parah.
  • ● manaskeun rohangan: Anti kondensasi.
  • ● Override manual: Otomatis / Manual tuas switchable sareng Dursasana handwheel pikeun operasi manual darurat. Pasukan drive sacara otomatis dicandak ku motor mimiti, kecuali tuas dikurung pikeun nyegah kajadian ieu.
  • ● Handwheel: Manual dioperasikeun .kurupkeun tutup langsung langsung nalika pareum.

Karakteristik listrik

  • ● Otomatis ngaidentipikasi Urutan fase, panyalindungan kagagalan fase.
  • ● Kelas Tegangan DC24V pikeun kadali jarak jauh.
  • ● Metode kabel anu merenah sareng fleksibel.
  • ● Pamilih kalayan desain anu teu tiasa ditembus pikeun ningkatkeun panyegelan aktuator.
  • ● Kaayaan damel dituduhkeun ku lima sinyal kontak garing pikeun merenahkeun sistem DCS.
  • ● Ngawaskeun suplai relay sinyal lepat komprehensif pikeun sistem DCS.
  • ● Pamilih diblokir numutkeun sarat pikeun nyegah operasi kagagalan.

Spésifikasi téknis Bagian péngkolan Électric actuator Explosion Bukti LQ modél

Part turn Electric actuator Explosion Proof  LQ model1
Part turn Electric actuator Explosion Proof  LQ model2

Tembongkeun Produk: Bagian péngkolan Élgi aktuator Élmu Modél LQ Bukti

LQ-explosion-proof-electric-actuator-01
LQ-explosion-proof-electric-actuator-02
LQ-explosion-proof-electric-actuator-03

Aplikasi Produk: Bagian péngkolan Élgi aktuator Élmu Modél LQ Bukti

Bagéan giliran modél LQ ngabeledug aktuator listrikutamina dianggo pikeun ngendalikeun klep sareng ngawangun klep listrik, khususna di lokasi anu bahaya sareng sedeng bahan peledak, Éta tiasa dipasang sareng klep puteran, klep bal, klep kukupu, peredam, klep colokan, klep langkung banter, klep dllgate, sareng sajabana, nganggo listrik tibatan tanaga tradisional pikeun ngendalikeun rotasi klep pikeun ngendalikeun hawa, cai, uap, rupa-rupa média korosif, leutak, minyak, logam cair sareng média radioaktif, pikeun lokasi anu bahaya sareng minuhan standar UL 1203. Aktuator anu tangguh sareng dipercaya ku bubuk dilapis perumahan aluminium anodized pikeun dianggo dina aplikasi minyak, gas, kimia & pembangkit listrik.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali